SCANDAL MONSTRU ÎN PNL DIN CAUZA BANILOR! Liberalii își scriu vorbe de duh pe WhatsApp (FOTO)

SCANDAL MONSTRU ÎN PNL DIN CAUZA BANILOR! Liberalii își scriu vorbe de duh pe WhatsApp (FOTO)
Foto:stiripesurse.ro

Scandalul finanțării campaniei pentru parlamentare ia amploare în PNL, iar personajul central pare a fi Ilie Bolojan, fostul secretar general al partidului.

El este acuzat de unii dintre liberali că a negociat prost contractul cu GMP, firma lui Felix Tătaru, care s-a ocupat de imaginea PNL în acea perioadă. Mulți liberali chiar s-au împrumutat la bancă pentru a plăti serviciile GMP și nici măcar nu au obținut un scor bun în alegeri. Mai mult, Autoritatea Electorală Permanentă refuză să restituie cheltuielile din cauza unor nereguli în documentele justificative, iar liberalii încă îi mai sunt datori lui Felix Tătaru.

Iar atacurile la adresa lui Bolojan pe acest subiect s-au intensificat în contextul în care există zvonuri că acesta urmează să intre în cursa pentru șefia partidului.

În vreme ce unii precum Mihai Voicu, Teodor Atanasiu şi Gigel Ştirbu încearcă să dea vina pe Bolojan pentru contractul cu GMP, alții, precum Gorghiu, Săftoiu, Cezar Preda şi Pavel Popescu, îi iau acestuia apărarea și susțin că la contractul cu GMP s-a ajuns în urma unei decizii luate în partid, nu doar asumată de Bolojan.

Stiripesurse.ro a intrat în posesia unei discuții pe acest subiect, care a avut loc pe grupul de WhatsApp al deputaților PNL.

Urmăriți B1TV.ro și pe