Senatorul PSD Georgică Severin: Fuga lui Iohannis de dezbateri este nu doar rușinoasă, dar și profund nesănătoasă

Senatorul PSD Georgică Severin: Fuga lui Iohannis de dezbateri este nu doar rușinoasă, dar și profund nesănătoasă

Senatorul PSD Georgică Severin susține că liderul PNL, Klaus Iohannis, fuge de dezbaterile cu Victor Ponta, fiind „conștient de faptul că nu are un proiect național despre care să vorbească și probabil de teama unei întâlniri față în față cu premierul, în direct, în văzul telespectatorilor”.

„Domnul Klaus Iohannis continuă să fugă de dezbateri directe cu Victor Ponta, ascunzându-se în spatele unor diversiuni și false propuneri. Este prima dată când un candidat plasat pe locul al doilea se ferește de confruntări electorale, probabil conștient de faptul că nu are un proiect național despre care să vorbească și probabil de teama unei întâlniri față în față cu premierul, în direct, în văzul telespectatorilor”, transmite președintele Comisiei pentru Cultură și Media din Senat, într-un comunicat publicat de Agerpres.

Acesta susține că „fuga lui Iohannis” este rușinoasă și prifund nesănătoasă.

„Fuga lui Iohannis nu este numai rușinoasă pentru un candidat care vrea să devină Președinte, ci și profund nesănătoasă. Românii au dreptul să afle programul prezidențial al fiecăruia, să vadă o confruntare de idei, să compare si să voteze în cunoștință de cauză. Or, în condițiile în care Iohannis se ferește cu lașitate de dezbateri și caută fel de fel de scuze, românii sunt privați de acest drept”, mai arată senatorul PSD.

„Domnul Victor Ponta vă fi prezent la toate cele patru emisiuni stabilite de televiziunile de știri și a reiterat, ieri, invitația către Klaus Iohannis. Dacă domnul Iohannis vrea să participe, este așteptat — Victor Ponta se va afla în platoul fiecărei televiziuni: România TV, B1 TV, Realitatea TV si Antena”, conchide acesta.

Ultima oră
09:58 - Referendum de demitere a primarului Sectorului 1, Clotilde Armand. PSD a început să strângă semnături
09:34 - Furtunile au produs pagube majore în Moieciu. Zeci de turiști au rămas izolați, după ce drumul principal a fost distrus
09:15 - Un român din Dolj a săpat în curte pentru o piscină. Dar, ce a găsit îngropat acolo, l-a lăsat mască! S-a îmbogăţit pe loc!
08:39 - Care este starea de sănătate a lui Benone Sinulescu. Anunț important pentru fanii artistului
08:19 - De astăzi, românii nevaccinați anti-COVID-19 care se întorc din Grecia sunt obligați să intre în carantină
23:58 - Incendiu la groapa de gunoi a municipiului Arad, în zona CET. A fost emisă avertizare RO-ALERT pentru localitățile de pe direcția de propagare a fumului (FOTO)
23:47 - Un copil de 4 ani a murit, după ce mașina condusă de mama lui s-a răsturnat într-un pârâu din Caraș-Severin. Femeia nu avea permis, iar în mașină se mai aflau alți trei copii ai săi
23:22 - Urși filmați pe străzile localității Borca. IJJ Neamț: De fiecare dată când sunt martorii unor astfel de situații, cetățenii să sune la 112 și să nu încerce să se apropie (VIDEO)
22:59 - O fetiță de 5 ani a murit și o altă fată, de 6 ani, a fost rănită în județul Mureș. Un copac smuls de furtună a cazut peste ele
22:34 - Al treilea weekend de proteste în Franța: Mii de oameni au ieșit pe străzile Parisului pentru a reclama extinderea certificatului verde și obligativitatea vaccinării pentru personalul sanitar. Au existat și ciocniri (VIDEO)