Sevil Shhaideh vrea să depună plângere penală împotriva lui Sorin Grindeanu

Sevil Shhaideh vrea să depună plângere penală împotriva lui Sorin Grindeanu

După ce Sorin Grindeanu a anunțat că i-a demis pe toți secretarii de stat din Ministerul Dezvoltării și a acuzat-o pe Sevil Shhaideh că folosește un program extrem de important în scopuri politice, aceasta a reacționat și a precizat că va depune plângere împotriva lui Grindeanu. (Mai multe detalii AICI)

Aceasta spune că și-a contacat avocații pentru a lua măsurile necesare, fiind nemulțumită de declarațiile premierului.

”Mi-am contactat avocații și facem toate analizele pentru a depune plângere penală împotriva domnului Sorin Grindeanu. Atât pot să fac și eu, să mă apăr în fața acestor atacuri mincinoase. Eu nu am cum să justific acest atac murdar împotriva mea (…) Domnul Grindeanu este orbit de furie, este un complexat și cred că cel puțin față de mine cred că are un complex pentru că nu el a fost prima opțiune a partidului.

Eu țin să-i reamintesc domnului Grindeanu că încă sunt ministru, chiar demisionar și am un aparat de lucru foarte profesionist cu care voi reuși lucrez, în ciuda a ceea ce face domnul Grindeanu (…) Recunosc că încă eram un om naiv și nu mă așteptam ca după cât l-am ajutat pe domnul Grindeanu să pună în aplicare programul de guvernare să aibă o astfel de atitudine față de mine”, a declarat Sevil Shhaideh, potrivit știripesurse.