Siegfried Mureșan (PNL): ”Dan Nica nu va ajunge niciodată comisar european fiindcă are mari probleme de integritate”

Siegfried Mureșan (PNL): ”Dan Nica nu va ajunge niciodată comisar european fiindcă are mari probleme de integritate”
Foto: facebook.com/pg/SiegfriedMEP

Dan Nica nu va avjunge niciodată comisar european din cauza problemelor sale de integritate, a avertizat, duminică, europarlamentarul PNL Siegfried Mureşan, într-o conferință de presă care a avut loc la Focșani.

ŞOC TOTAL! FUEGO A PĂŢIT-O! IRINA LOGHIN ŞI-A FĂCUT CRUCE CÂND L-A VĂZUT! NIMENI NU SE AŞTEPTA LA ASTA (GALERIE FOTO)

„Nominalizările făcute până acum de Viorica Dăncilă nu voi fi acceptate niciuna. (…) Dan Nica nu va ajunge niciodată comisar european fiindcă are mari probleme de integritate. Tot Parlamentul European l-a văzut încercând să împiedice ridicarea imunităţii parlamentare în cazul domniei sale când procurorii au cerut anchetarea într-un dosar”, a declarat Mureșan, potrivit Agerpres.

CUTREMUR MONDEN! SILVIU PRIGOANĂ, ÎN STARE DE ŞOC! ADRIANA BAHMUȚEANU A PIERDUT LUPTA…

„Cât de puţină credibilitate are Guvernul Dăncilă şi Viorica Dăncilă însăşi la nivel european aţi putut vedea în procedura de numire a comisarului european din partea României. Rovana Plumb nu s-a luptat cu nimeni. Ea s-a luptat doar cu lipsa ei de integritate, cu lipsa de competenţă, cu lipsa de credibilitate şi a pierdut. (…) Pentru poziţia de comisar european din partea României nu a trebuit să batem pe nimeni. Este o poziţie alocată României, o poziţie care se cuvine ţării noastre. Singurul lucru pe care trebuia să îl facem este să prezentăm un candidat sau o candidată competentă, integră, iar Viorica Dăncilă, astă vară, în loc să negocieze cu Uniunea Europeană o poziţie importantă pentru România în viitoarea Comisie Europeană, a fost preocupată să ajungă preşedinta PSD, a fost preocupată să ajungă candidat al PSD la alegerile prezidenţiale şi de aceea acest eşec al domniei sale”, a adăugat liberalul.

DIVORȚUL ANULUI! ANAMARIA PRODAN RUPE TĂCEREA! REGHECAMPF E LA PĂMÂNT (GALERIE FOTO)

Europarlamentarul a mai spus că, la nivel european, guvernul Dăncilă este văzut drept unul ”disfuncțional” și toată lumea așteaptă demiterea acestuia prim moțiune de cenzură.

„Toată Uniunea Europeană aşteaptă demiterea Guvernului Dăncilă. Guvernul condus de Viorica Dăncilă este văzut la nivel european ca un guvern disfuncţional, un guvern care şi-a pierdut legitimitatea la momentul la care şi-a pierdut partenerul de coaliţie şi majoritatea parlamentară. Este un guvern cu zero credibilitate şi este un guvern care nu poate obţine nimic pentru români în Uniunea Europeană şi de aceea toată Uniunea Europeană aşteaptă demiterea acestui Guvern prin moţiunea de cenzură”, a mai spus Siegfried Mureşan.