Sorin Grindeanu (PSD): „Nu am ce să reproșez în relația instituțională cu Nicolae Ciucă și Klaus Iohannis”

Sorin Grindeanu (PSD): „Nu am ce să reproșez în relația instituțională cu Nicolae Ciucă și Klaus Iohannis
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Colaborarea dintre PSD și PNL, respectiv Klaus Iohannis, funcționează foarte bine, în ciuda micilor înțepături transmise ocazional de diverși membri de vârf ai partidelor aflate la guvernare. Astfel, scenariul unei posibile rupturi, este puțin probabil.

„Nu e dragoste între PSD și PNL, sunt două partide rivale, dar care în această situație dată trebuie să găsească cele mai bune soluții ca România să trească prin criză (…)

La nivel de guvern, eu nu am ce să reproșez în relația pe care eu și ceilalți colegi ai mei o avem cu Nicoale Ciucă, și nu am ce să reproșez în relația instituțională cu Iohannis. Nu avem reproșuri, dar asta nu înseamnă că nu suntem atenți să ne păstrăm liniile politice și că nu ducem la îndeplinire programul de guvernare pe care ni l-am asumat fiecare”, a comentat Grindeanu, miercuri seara, la Antena 3.

PSD, lider în sondajele de opinie

Ministrul Transporturilor a oferit vorbe măgulitoare în cadrul intervenției, inclusiv aliaților și „rivalilor” de la PNL. Grindeanu a menționat că PSD și PNL sunt și vor rămâne cele mai importante partide din România.

PSD și PNL s-au aliat pentru formarea noului guvern, după ce USR a ieșit din executiv, pe fondul conflictelor iscate cu Florin Cîțu.

În urma instabilității din ultimul an în plan politic, partidul AUR a cunoscut o ascensiune importantă. Cele mai recente sondaje îl prezintă cu 20%, peste PNL, altele spun că deja a ajuns la 30% și amenință puternic PSD-ul.

Între timp, USR continuă să scadă, la aproximativ 10%.

Ultima oră
10:46 - Daniela Crudu, în lacrimi în emisiunea lui nea Marin. Comentariul prezentatorului a făcut-o să plângă în hohote, la Antena 1 (VIDEO)
10:43 - Fiica cea mică a lui Adrian Minune se pregătește de nuntă la doar 18 ani. Adriana Simionescu: „Eu nu concep să divorțezi. Ți-ai ales persoana nepotrivită, rămâi nefericită până la adânci bătrâneți” (GALERIE FOTO)
10:39 - Gabriela Ruse, eliminată de la Australian Open de Veronika Kudermetova. Tot miercuri a părăsit turneul și Jaqueline Cristian
10:38 - Radu Țincu: Valul 5 durează mai mult în Europa pentru că Omicron se transmite mult mai repede. În România e posibil să ajungem chiar la o triplare a numărului de cazuri în perioada următoare (VIDEO)
10:18 - Adolescent înjunghiat la Timișoara. Băiatul se îndrepta spre școală și ar fi avut o altercație
10:12 - Tranzacţie de 70 de miliarde de dolari: Microsoft cumpără Activision Blizzard
10:04 - Tentativă de omor la metroul din București. O femeie a încercat să arunce două persoane în fața trenului, la stația Lujerului (VIDEO)
09:56 - Record de decese COVID-19 în Australia, unde spitalele resimt tot mai mult presiunea variantei Omicron
09:48 - Ce a spus Andreea Marin când a fost întrebată dacă ar colabora cu Ștefan Bănică Jr. Răspunsul surprinzător a venit în direct, la TV
09:41 - Codin Maticiuc vrea să facă un film cu Liviu Vârciu. Ce sume a investit în pasiunea lui: „Sunt banii mei, nu-s împrumutați de la bancă” (GALERIE FOTO)