Surse: USR va depune moțiunea de cenzură în această după amiază

Surse: USR va depune moțiunea de cenzură în această după amiază

USR va depune moțiunea de cenzură în această după amiază, potrivit unor surse pentru B1 TV. Membrii USR PLUS îi vor solicita premierului Florin Cîțu să plece și să părăsească funcția. În cazul în care moțiunea de cenzură va pica, membrii partidului își vor da demisia.

Dacian Cioloș a dat de înțeles că moțiunea de cenzură este opțiunea spre care USR PLUS se îndreaptă:

„Moțiunea USR PLUS există și merge mai departe”, afirmă acesta, adăugând că textul va ajunge la toate partidele, astfel că „orice parlamentar care înțelege că Florin Cîțu a vrut să folosească 10 miliarde de euro din banii României pentru a-și cumpăra voturi în partid” este liber să semneze moțiunea, inclusiv cei din PNL.

„Știu că PNL-ului nu îi vine să creadă că vom merge până la capăt. Ne-au subestimat și vor suporta consecințele, dacă ei cred că ne pot cumpăra cu niște funcții. Moțiunea USR PLUS există și merge mai departe.

Este scrisă de noi și este o consecință a comportamentului profund iresponsabil al domnului Cîțu. PNL va trebui să își asume ceea ce a făcut Florin Cîțu și să înțeleagă că atunci când am zis că nu girăm hoții și bătaia de joc la adresa banului public am vorbit serios”, a scris Dacian Cioloș, vineri, într-o postare pe Facebook.