Traian Băsescu şi Liviu Dragnea, aşteptaţi la Alexandria pentru a lansa candidații pentru alegerile locale 2016

Traian Băsescu şi Liviu Dragnea, aşteptaţi la Alexandria pentru a lansa candidații pentru alegerile locale 2016
Foto: satmareanul.net

Traian Băsescu şi Liviu Dragnea sunt aşteptaţi, vineri, la Alexandria. Cei doi vor participa, separat, la lansările de candidaţi pentru alegerile locale 2016 ale Partidului Mişcarea Populară şi Partidului Social Democrat, potrivit adevarul.ro.

Fostul preşedinte şi actualul preşedinte PSD se vor afla vineri în Alexandria. Cei doi lideri vor ajunge separar, dar pentru același scop, acela de a lansa candidații pentru alegerile locale 2016.

Traian Băsescu va participa la lansarea candidaţilor Partidului Mişcarea Populară. Evenimentul se va desfăşura la restaurantul Mara din Alexandria, cu începere de la ora 17.00.

Liviu Dragnea este aşteptat la lansarea candidaţilor PSD , eveniment care se va desfăşura începând cu ora 18,00 în aula Universităţii Valahia.

Ultima oră
00:50 - Pacientul zero cu Omicron din Italia și-a infectat toată familia: „Situația e sub control. Vaccinul a funcționat excelent în cazul nostru”
00:20 - Octavian Jurma: Valul 4-Delta ne-a lovit ca un tsunami. Dacă infecţiozitatea noii variante de coronavirus se confirmă, valul 5-Omicron ne va lovi ca un trăsnet
00:06 - Valeriu Gheorghiță: Sunt indicii că Omicron este o variantă de scăpare de protecția anticorpilor, ceea ce reprezintă o problemă
00:03 - Marea Britanie confirmă 11 infectări cu varianta Omicron. Unele nu au legături cu deplasările în Africa de Sud
00:03 - Angajaţi ai Spitalului Judeţean din Botoşani, prinşi când încercau să fure mâncarea bolnavilor. Ce sancțiuni au primit
23:22 - Lionel Messi a câştigat Balonul de Aur pentru a 7-a oară. Cine este „Atacantul anului” (VIDEO)
23:08 - Brașov: Înghesuială în Piața Sfatului la aprinderea luminițelor de Crăciun
22:58 - Adrian Câciu (PSD): Primăriile să se digitalizeze și să cunoască nivelul veniturilor, să primească subvenție numai cine are nevoie / Despre problema termiei în Capitală: Nu s-a făcut nici înainte, nici acum (VIDEO)
22:32 - Un nou val de scumpiri lovește România în prag de sărbători. Sindicalist: „Vom mânca un cozonac mai scump cu 30%”
22:21 - Adrian Câciu (PSD), ministrul Finanțelor: Nicușor Dan a ales să facă marketing politic pe problema termiei. E o retorică a victimizării personale în care eu nu vreau să intru / Banii din buget se dau în baza unui algoritm (VIDEO)