Traian Băsescu: Titus Corlățean a primit indicații de la șefii de organizații județene cu privire la numirile din Parchet și Tribunal

Traian Băsescu: Titus Corlățean a primit indicații de la șefii de organizații județene cu privire la numirile din Parchet și Tribunal

Invitat luni în cadrul emisiunii „Ultimul cuvânt”, difuzată de B1 TV, președintele suspendat Traian Băsescu, a declarat că ministrul Justiției, Titus Corlățean, „a primit șefii de organizații județene”, cu care a negociat funcții în magistratură.

„Corlățean a primit șefii de organizații județene, care i-au spus pe cine să pună la Parchet și Tribunal. Sunt lucruri pe care le știu, poate să se dea Corlățean dea dura cât vrea el. I-a dus capul pe PNL-iști și PSD-iști de frunte din provincie să-i cheme pe șefii de Parchete. Concluzia răspunsului meu este că nişte oameni politici, lipsiţi de milă pentru ţară, de dragul de a pune mâna pe justiţie au sacrificat-o pur şi simplu, cu tot cu români. E greu acum, când te uiţi ce s-a întâmplat cu leul. Eu ştiu oameni care vorbesc să-şi retragă afacerile din România. Mă aştept mai puţin la Crin şi Ponta să înţeleagă cât rău au făcut ţării”, a declarat Băsescu.

Acesta a precizat că nu el a fost ținta USL-ului, ci acela care face numirile în Justiție.

„N-am crezut că vor prefera să împingă țara în instabilitate. Oamenii politici ai USL sunt de dimensiuni mici. Nu eu am fost ținta lor. Ținta lor a fost debarcarea președintelui, pentru că el numește șefii în justiție”, a mai spus Băsescu.

Vezi AICI alte declarații ale lui Traian Băsescu.

Băsescu: Corlățean a primit indicații pentru numirile la Parchet

Embed: " />

În replică la declarațiile lui Traian Băsescu, Ministrul justiției, Titus Corlățean, a dezmințit informațiile. „Afirmatia facuta in cadrul unei emisiuni de televiziune de catre presedintele suspendat, Traian Basescu, referitoare la presupuse intalniri pe care ministrul Justitiei, Titus Corlatean, le-ar fi avut cu lideri ai unor organizatii judetene de partid, in vederea numirii la conducerile Parchetelor din judete nu este altceva decat o noua manipulare si o noua dezinformare facuta de presedintele suspendat”, anunță Corlățean.