USR și PLUS se întrec în propuneri trăsnite. Andrei Caramitru vrea reeducarea obligatorie a elevilor, Oana Bogdan dă sfaturi ”prețioase”: Mai puțină fasole pentru că produce flatulență și poluează (VIDEO)

USR și PLUS se întrec în propuneri trăsnite. Andrei Caramitru vrea reeducarea obligatorie a elevilor, Oana Bogdan dă sfaturi ''prețioase'': Mai puțină fasole pentru că produce flatulență și poluează (VIDEO)
Foto: Captură Video B1 TV

Un nou derapaj din partea USR! Andrei Caramitru a publicat un mesaj despre reeducarea obligatorie a elevilor, informează B1 TV. Postarea sa a stârnit numeroase comentarii în mediul online. Nici colegii de la PLUS nu s-au lăsat mai prejos. Oana Bogdan a lovit din nou…

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Andrei Caramitru, reprezentant de seamă al USR, vrea nici mai mult nici mai puţin decât ore obligatorii pentru reeducarea elevilor. Concret, Carmitru a publicat un mesaj în care a spus că, după ce USR va ajunge la guvernare, se va construi în fiecare reședință de județ un muzeu al luptei anti-corupție, iar fiecare elev va fi obligat să meargă acolo. Plus nişte cursuri obligatorii.

”După ce scăpăm de javrele astea penale, vinovații sunt pedepsiți și autostrăzile încep sa fie construite, mai e ceva de făcut. Să construim in fiecare capitală de județ un muzeu al luptei anti-comuniste și un muzeu al luptei anti-corupție. Și fiecare elev, student și angajat la stat să petreacă OBLIGATORIU 2 zile pe an acolo. In plus – în toate școlile – cursuri obligatorii despre anti-comunism, anti-coruptie și educatie civică, date de ONG-uri cu oameni cu experiență”.

Criticile nu au întârziat să apară în mediul online:

”Draga Andrei, TU ar trebui sa fii dus la Muzeul Comunismului/Nazismului. Cu asemenea limbaj și idei vii direct din dark times. „Javre, obligatoriu, pedeapsa” sunt cuvinte care nu au legătură cu ideea de democrație și libertate. Limbajul suburban și ideile dictatoriale nu caracterizează un moment inteligent. Nimeni nu trebuie pedepsit. Nu pedeapsa trebuie sa o urmărim, ci dreptatea. Tribunalele Poporului pedepseau înainte de a incepe procesul. „Pereat mundi fiat justitia”, spuneau strămoșii noștri. Și încă ceva, draga Andrei: este interzis să interzici, daca înțelegi ce vreau sa spun”.

”Radicalismul nu e o solutie! Cu ce v-ati mai deosebi de ei?! Nu toti angajatii statului sunt corupti, lipsiti de profesionalism etc. Daca alimentati aceasta dihotomie bugetar/ non bugetar, veti avea doar de pierdut”.

”OBLIGATORIU?! Ești perechea ideală pentru Oana Bogdan de la Plus. și vezi că ai uitat să precizezi că ONG-urile trebuie să fie din alea bune, progresiste.
Vă rog să intrați pe pagina Oanei Bogdan. O să remarcați că niciodată nu răspunde comentariilor critice (exprimate civilizat) dar întotdeauna răspunde celor care o laudă. exact așa cum Caramitru blochează cam pe oricine nu e de acord cu el. iar asta cred că spune multe despre tipul de caracter și cam la ce ar trebui să ne așteptăm. oameni noi, mdea”.

Şi, dacă tot a venit vorba despre Oana Bogdan, nici cea care vrea să ne transforme în vânători fără locuinţe nu s-a lăsat mai prejos. Reprezentanta PLUS a postat un comentariu cel puţin deplasat la un articol referitor la poluarea din China: ”Adrian Teodoru, să nu uitați de flatulențe, vă rog. Ministrul britanic al Schimbării Climatice, Lady Verma, a avertizat populația să mănânce mai puțină fasole pentru a reduce flatulențele, deoarece metanul emanat prin flatulație este un factor cauzator al încălzirii globale”.

În material se vorbea despre faptul că în China s-a introdus o taxă pentru poluatori, din 2018, însă protejatei lui Dacian Cioloş nu i se pare un subiect prea important. Şi tot de la Oana Bogdan aflăm că nu ne trebuie autostrăzi pentru că vom circula cu drone: ”M-aş bucura să transportăm totul cu drone pentru că aşa nu vom mai fragmenta eco-sistemul cu autostrăzi”, a scris protejata lui Cioloş.