Vezi integral conferința de presă în care Traian Băsescu a lansat un atac fără precedent la adresa premierului Victor Ponta (VIDEO)

Vezi integral conferința de presă în care Traian Băsescu a lansat un atac fără precedent la adresa premierului Victor Ponta (VIDEO)

Preşedintele Traian Băsescu a lansat, joi seară, de la Palatul Cotroceni, un atac extrem de dur la adresa premierului Victor Ponta.

Într-o conferință de presă președintele l-a catalogat pe premier ca fiind „profund corupt” și a lansat la adresa acestuia acuzații de corupție, susținând că își ascunde „hoția” sub acte normative. (Detalii AICI)

În aceeași conferință de presă șeful statului a abordat mai multe teme, precum Legea referendumului, cazul Călăraşi, accizele la carburanți, dar și decizia luată de Curtea Constituțională a Republicii Moldova de a recunoaște limba română drept limbă oficială.

Președintele a susținut că Guvernul vrea să introducă acciza la carburanți doar pentru a-și dirija banii către alegerile electorale din 2014. (Detalii AICI)

Nu în ultimul rând, acesta a precizat că va promulga bugetul pentru asigurările sociale imediat ce îl va primi, însă bugetul pe 2014 nu a fost trimis în regim de urgență, astfel încât are timp să îl studieze până pe 29 decembrie. (Detalii AICI) 

Declarația integrală a președintelui Traian Băsescu

Urmăriți B1TV.ro și pe