Viceprimarul Dan Cristian Popescu: Familia Pastramă nu s-a înscris în PNL, ci mi s-a alăturat într-o campanie pentru copiii din medii defavorizate. USR-PLUS face un joc politic de slabă calitate și atât

Viceprimarul Dan Cristian Popescu: Familia Pastramă nu s-a înscris în PNL, ci mi s-a alăturat într-o campanie pentru copiii din medii defavorizate. USR-PLUS face un joc politic de slabă calitate și atât

Dan Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2 al Capitalei, a demontat minciunile despre familia Pastramă, despre care a spus că nu s-a înscris în PNL, dar i s-aalăturat într-o campanie de donare prin care a oferit aproximativ 300 de pachete cu bunuri destinate copiilor cu vârste de până la 3 ani, ce provin din medii defavorizate.

Edilul a explicat că deși familia Pastramă a fost în prim-planul televiziunilor și pe toate rețelele sociale după ce a apărut știrea conform cărora s-ar fi înscris în PNL, totul este un fake news și o manipulare venită de la contracandidații săi. Nici Brigitte Pastramă și nici soțul ei „nu și-au manifestat vreun moment intenția de a deveni membrii partidului respectiv”, subliniază el.

„(…) Brigitte Pastramă și soțul ei nu sunt membrii PNL și nici nu și-au manifestat vreun moment intenția de a deveni membrii partidului respectiv. Practic, nici nu mai vorbim de fake-news, ci de o intoxicare ce consider că a fost făcută cu bună știință.

Brigitte Pastramă și soțul său mi s-au alăturat într-o campanie de donare prin care am oferit aproximativ 300 de pachete cu bunuri destinate copiilor cu vârste între 0-3 ani, ce provin din medii defavorizate. Acțiunea a avut loc, așa cum spuneam, acum două luni, a fost organizată de Fundația Dan Cristian Popescu și a fost prezentată și asumată chiar pe această pagină.

Felul în care astăzi, oameni care nu au nimic în comun cu politica sau ideologia, s-au grăbit să judece greșit și să se erijeze în instanțe morale este dezamăgitor, dar ar putea fi totuși iertat dacă nu ar exista tot contextul prezentat mai sus.

De ce acum? De ce greșit? De ce atac? De Ce Popescu? Pentru că în acestă perioadă, «aliații noștri»de la USR-PLUS sunt concentrați pe lupta cu PNL, pentru a-și negocia poziții favorabile. Un joc politic de slabă calitate și atât”, a scris viceprimarul Dan Cristian Popescu pe Facebook.