Victor Ponta, anunț SURPRINZĂTOR chiar în fața lui Iohannis, la semnarea Pactului Național: Fostul premier va CANDIDA la alegerile prezidențiale din 2024 (VIDEO)

Victor Ponta, anunț SURPRINZĂTOR chiar în fața lui Iohannis, la semnarea Pactului Național: Fostul premier va CANDIDA la alegerile prezidențiale din 2024 (VIDEO)
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Fostul premier a luat, joi, prin suprindere pe toată lumea, în cadrul ceremoniei de la Palatul Cotroceni de semnarea a Pactului național propus de președintele Klaus Iohannis partidelor politice.

Liderul Pro România și-a anunțat, chiar în fața șefului statului, candidatura la alegerile prezidențiale din 2024.

„Dacă îmi permiteți o glumă în acest cadru solemn: m-au certat mulți de ce vin la Cotroceni. Le-am explicat: vă rog să nu fiți supărați pe social-democrați. Le-am spus tuturor că în 2024, după 20 de ani de președinte de dreapta, va fi și un președinte de centru-stânga și am venit să pregătim momentul”, a declarat, zâmbind, Victor Ponta.

Fostul premier a anunțat deja că nu va candida la prezidențialele din 2019, presa speculând că din partea Pro România ar putea intra în cursa pentru fotoliul la Palatul Cotroceni europarlamentarul Corina Crețu.

Ponta a mai candidat o dată la alegerile prezidențiale, în 2014, când a fost învins în turul al doilea de Klaus Iohannis.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
07:31 - Lucian Romașcanu (PSD), reacție în scandalul momentului: „Sexul ți-l dă Dumnezeu, genul ți-l alegi”
07:16 - Fenomene meteo extreme în România. ANM: „Va fi o perioadă destul de complicată”
00:20 - Explicații oficiale pe subiectul „gen” în loc de „sex” în cartea electronică de identitate. Ce spun reprezentanții Ministerului de Interne (VIDEO)
23:55 - Medicul Cristian Oancea: Comunicarea cu privire la imunizarea împotriva COVID-19, mai importantă ca restricțiile pentru persoanele nevaccinate (VIDEO)
23:49 - RISE Project: Autoritatea Electorală Permanentă, instituția care organizează și supraveghează procesul electoral, capturată de o grupare consolidată după o tentativă de omor
23:32 - Beatrice Mahler, despre persoanele care refuză imunizarea: Teama de vaccin și efectele secundare este mai mare ca teama de boală (VIDEO)
23:17 - Ioana Constantin (PMP): Cioloș are probleme serioase cu memoria politică. Certa UDMR că nu vor alegeri locale în două tururi, ca și când în 2016 n-a scos chiar el, noaptea ca hoții, acest lucru din programul de guvernare
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină