Viorica Dăncilă anunță lista celor 8 NOI MINIȘTRI: Suprizele vin de la Ilan Laufer, Niculae Bădălău și Alexandru Petrescu (VIDEO)

Viorica Dăncilă anunță lista celor 8 NOI MINIȘTRI: Suprizele vin de la Ilan Laufer, Niculae Bădălău și Alexandru Petrescu (VIDEO)
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Viorica Dăncilă a anunțat schimbările din Guvern survenite în urma remanierii guvernamentale de luni.

Opt ministere vor avea noi șefi, iar suprizele vin de la Ilan Laufer, Niculae Bădălău, Alexandru Petrescu și Gabriel Leș.

”La Ministerul Transporturilor pe Lia Olguța Vasilescu, e un candidat foarte bun. Sperăm ca succesul pe care l-a avut la Muncă să fie reflectat și aici.

La Ministerul Muncii l-am propus pe Marius Budăi.

La ministerul Economiei nominalizarea e Niculae Bădălău, e nevoie de un om cu autoritate.

La ministerul Comunicațiilor propunerea e Alexandru Petrescu.

La Ministerul Culturii l-am propus de Daniel Breaz.

La Ministerul Tineretului și Sportului l-am propus pe domnul Bogdan Matei.

La Ministerul Dezvoltării l-am propus pe domnul Ilan Laufer.

La Ministerul Apărării, după demisia lui Mihai Fifor, căruia îi mulțumesc pentru activitatea sa și lasă un minister la cheiei, l-am propus pe Gabriel Leș.

Întotdeauna e loc de mai bine, trebuie să răspundem la provocări noi, avem și președinția Consiliului UE.”, a spus Viorica Dăncilă, după ședința CEX a PSD.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
22:34 - Al treilea weekend de proteste în Franța: Mii de oameni au ieșit pe străzile Parisului pentru a reclama extinderea certificatului verde și obligativitatea vaccinării pentru personalul sanitar. Au existat și ciocniri (VIDEO)
21:55 - Turiști evacuați pe mare în Sicilia și Bodrum, din cauza incendiilor de vegetație. În Turcia, oamenii au fost nevoiți să părăsească mai multe sate și zone de vacanță, iar lupta cu flăcările devastatoare continuă (VIDEO)
21:09 - Bogdan Aurescu, discuție cu omologul israelian despre incidentul din strâmtoarea Hormuz, soldat cu moartea unui român și a unui britanic. MAE: Partea română e în contact inclusiv cu SUA și Marea Britanie
20:43 - Olimpiu Moruțan ar fi ajuns la un acord de principiu cu Galatasaray. Ce spune Gigi Becali despre transfer: „Eu am cerut 10 milioane”
20:25 - PMP: Miniștrii USR nu au dreptul să închidă subiectul CFR. Dorim clarificarea situației de la CFR, care pare a avea conotații penale, și solicităm demiterea celor responsabili de haosul creat pe calea ferată
20:01 - Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic, săptămâna 1 – 7 august 2021. Putem începe lucruri de mare anvergură pentru noi și putem elimina tot ceea ce ne deranjează în mod agresiv (VIDEO)
19:10 - Alexandru Rafila îndeamnă la vaccinare: O să avem un val 4 în septembrie-octombrie. Dacă se îmbolnăvesc persoane vulnerabile, situația va pune la încercare sistemul de sănătate (VIDEO)
18:43 - Alexandru Rafila: Dacă nu se schimbă nimic în campania de vaccinare, nu există mari speranțe. Ajutăm cu toții, dar mi se pare puțin deplasat să spui ca prim-ministru că nu știi ce să faci (VIDEO)
18:17 - Peste 5 milioane de persoane vaccinate cu cel puțin o doză în România. CNCAV: Vaccinarea, cea mai la îndemână soluție împotriva COVID-19
17:32 - Belinda Bencic din Elveția a câștigat medalia de aur la tenis feminin, la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020