Dăncilă ne lasă să așteptăm :( Tot nu vorbește în engleză. Explicațiile fostului premier (VIDEO)

Dăncilă ne lasă să așteptăm :( Tot nu vorbește în engleză. Explicațiile fostului premier (VIDEO)

Viorica Dăncilă ne lasă să așteptăm. Nici până acum nu a rostit discursul în limba engleză, pe care ni l-a promis în campania pentru prezidențiale. Într-o intervenție telefonică în emisiunea „Bună, România!”, de pe B1 TV, fostul premier a susținut că românii au alte preocupări.

Jurnaliștii B1 TV Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir au insistat să afle de ce Dăncilă și-a încălcat promisiunea din campanie și nu a vorbit în engleză. Pentru asta, au fost dojeniți de fostul premier 🙁

„Deci eu văd că aceasta e principala preocupare, a devenit o preocupare națională. Acest lucru e principala problemă pe care o are România. Cât vorbește de bine Viorica Dăncilă limba engleză sau dacă vorbește mai puțin bine. Decât să am prestația domnului Orban de la întâlnirea cu secretarul general NATO, la disursul în limba engleză… Nu mi-a plăcut, nu mi-a plăcut”, a declarat Viorica Dăncilă, pentru B1 TV.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Aceasta s-a supărat apoi din cauza unei burtiere, scrisă în stilul emisiunii, acuzând că titlul este mincinos. Ratase complet ironia:„E o scoatere din context și o televiziune care se respectă ia lucrurile așa cum sunt!”.

Dăncilă a continuat apoi să vorbească despre sine la persoana a treia: „Văd că tratați cu foarte multă așa… să spun… ură pe care a-ți pus-o. Premierul Viorica Dăncilă a condus președinția rotativă a Consiliului UE și a avut cele mai bune rezultate. A condus un guvern care a dus România la a doua cea mai mare creștere economică. N-o să puteți șterge aceste lucruri cu toate aceste acuzații pe care le faceți. Că vorbesc eu în engleză sau nu, pe români îi interesează alte lucruri. Cred că o asemenea discuție arată importanța unei emisiuni”.