Ce calități trebuie să aibă viitorul iubit al celei mai frumoase jucătoare de tenis din lume

Ce calități trebuie să aibă viitorul iubit al celei mai frumoase jucătoare de tenis din lume

Eugenie Bouchard este una dintre cele mai îndrăgite sportive din lume. Apreciată în mod special detabăra masculină pentru frumusețea sa, jucătoarea în vârstă de 26 de ani a vorbit deschis despre calitățile pe care trebuie să le aibă viitorul ei partener de viață.

Într-o provocare devenită virală, Eugenie Bouchard a avut de ales între 4 descrieri ale bărbatului ideal. Sportiva din Canada s-a oprit la cea de-a treia variantă: „Să aibă piscină în curtea casei, să adore să planifice întâlniri surpriză și să nu se uite la televizor”.
„Cei care se încadrează în aceste cerințe, să mă caute!”, a adăugat Eugenie Bouchard într-un comentariu, în social media.

Eugenie Bouchard simte nevoia unui bărbat care să-i fie alături. În perioada de autoizolare, canadianca a notat pe Twitter: „Nu mă plâng, dar această carantină ar fi fost mult mai amuzantă dacă aveam un iubit”.

Sumă uriașă pentru o întâlnire cu Eugenie Bouchard

70.000 de lire sterline a plătit un fan al jucătoare de tenis pentru o întâlnire cu aceasta. „Date-ul” a presupus o cină cu frumoasa sportivă, iar banii au mers către o cauza umanitară.

Licitația a început de la 2.000 de lire. Fanii lui Bouchard s-au întrecut în oferte: în total, 37.

Eugenie Bouchard, a doua cea mai populară jucătoare de tenis pe Instagram

Deși are doar 26 de ani, Eugenie Bouchard s-a stins destul de rapid în plan sportiv. În ciuda acestui fapt, canadianca este a doua cea mai urmărită jucătoare de tenis pe Instagram, cu 2,1 milioane de urmăritori. Topul este condus autoritar de către Serena Williams, cu 12, 3 milioane de urmăritori.

Podiumul este completat de către Simona Halep, cu 1,5 milioane de urmăritori. Pe locul 4 este Venus Williams, cu 1,2 milioane de urmăritori și Naomi Osaka, cu 1,1 milioane de urmăritori.

Cariera lui Eugenie Bouchard, în cădere liberă

În prezent, Eugenie Bouchard se află pe locul 332 în lume. Cea mai bună poziție a fost locul 5 mondial, în octombrie 2014. În acel an, canadianca a terminat pe locul 7.

Declinul a început din 2016, când Bouchard a încheiat anul pe locul 47. În 2017 a terminat pe 81, în 2018 pe 89, iar anul trecut, pe 224.
Eugenie Bouchard s-a apucat de tenis la vârsta de 5 ani, iar la profesioniști a debutat în 2009. În total, a câștigat din tenis aproximativ 6,5 milioane de dolari.