Ce notă a primit Ciprian Tătărușanu de la Gazzetta dello Sport după ce a câştigat campionatul în Italia cu AC Milan (FOTO)

Ce notă a primit Ciprian Tătărușanu de la Gazzetta dello Sport după ce a câştigat campionatul în Italia cu AC Milan (FOTO)
Ce notă a primit Ciprian Tătărușanu de la Gazzetta dello Sport după ce a câştigat campionatul în Italia cu AC Milan

AC Milan a cucerit titlul în Serie A după o aşteptare de 11 ani. Echipa antrenată de Stefano Piolo a învins-o fără drept de apel pe Sassuolo, scor 3-0, în deplasare, şi, astfel, au devenit campionii Italiei.

Rezervă a francezului Mike Maignan, veritabil lider al defensivei lui AC Milan în sezonul în care rossonerii au câștigat titlul în Serie A după o pauză de 11 ani, portarul român Ciprian Tătărușanu (36 de ani) a avut, totuși, contribuția sa la trofeul atât de mult așteptat pe ”San Siro”.

Tătărușanu, nota 6,5 pentru tot sezonul

Pentru evoluția din acest sezon pentru gruparea milaneză, Ciprian Tătărușanu a primit nota 6.5 din partea italienilor, care au scos în evidență lovitura de la 11 metri apărată în meciul contra celor de la Inter.

”A contribuit la înfrângerea cu Fiorentina după o ieșire aiurea, dar penaltyul pe care i l-a parat lui Lautaro Martinez în primul derby (n.r. în meci cu Inter Milano) a cântărit enorm pe termen lung”, au notat cei de la Gazzetta dello Sport.

Fostul goalkeeper al naționalei a apărat în acest sezon de 6 ori în Serie A și de 3 ori în Liga Campionilor, profitând de o accidentare a titularului francez.

Este victoria unui grup fantastic! Campionii Italiei, Forza Milan”, a fost prima reacție a lui Ciprian Tătărușanu, pe Facebook.

Urmăriți B1TV.ro și pe