Cel mai simplu bonus din România, numai la Winmasters: Trimiţi o copie după buletin şi primeşti un pariu gratuit de 40 lei!

Cel mai simplu bonus din România, numai la Winmasters: Trimiţi o copie după buletin şi primeşti un pariu gratuit de 40 lei!

Casa de pariuri online winmasters.com desfăşoară cea mai inedită campanie de marketing de pe piaţa românească, oferind bonusuri de minimum 40 de RON utilizatorilor care aleg să respecte legea şi să trimită documentele necesare conform reglementărilor legale.

Pariu gratuit de minimum 40 RON este oferta winmasters pentru pariorii care îşi trimit copie după buletin şi după metoda de depunere, acesta fiind un pariu 100% gratuit care nu solicită bani din partea jucătorilor. Practic, tot ce trebuie să facă un jucător winmasters este să îşi trimită documentele necesare verificării contului (aşa-numitele documente KYC), iar contul lor va fi creditat cu cei 40 de lei. Verificarea conturilor este obligatorie conform HG 111/2016.

Winmasters este primul operator online care a obţinut din partea Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc dreptul de operare pe piaţa din România, în iunie 2015. Platforma moderna şi diversitatea ofertei de pariuri şi casino au făcut ca peste 150.000 de români să aleagă să se distreze pe winmasters.com.