CHELSEA – TOTTENHAM LIVE ONLINE STREAM – VIDEO PREMIER LEAGUE

CHELSEA - TOTTENHAM  LIVE ONLINE STREAM - VIDEO PREMIER LEAGUE

CHELSEA – TOTTENHAM LIVE ONLINE STREAM – VIDEO PREMIER LEAGUE Unul dintre cele mai interesante meciuri din această săptămână din Anglia are loc duminică de la ora 18 între Chelsea și Tottenham.

CHELSEA – TOTTENHAM LIVE ONLINE STREAM – VIDEO PREMIER LEAGUE Meciurl este unul crucial în lupta pentru calificarea în sezonul viitor de Liga Campionilor. Chelsea, ocupanta locului 5, nu are voie să piardă în fața lui Tottenham, locul 4, pentru că altfel va rămâne la 8 puncte în spate.

CHELSEA – TOTTENHAM LIVE ONLINE STREAM – VIDEO PREMIER LEAGUE înaintea de pauza pentru meciurile internaționale, Chelsea a pierdut 4 din ultimele 6 meciuri și a fost și eliminată din Liga Campionilor de către Barcelona.

CHELSEA – TOTTENHAM LIVE ONLINE STREAM – VIDEO PREMIER LEAGUE În schimb, Tottenham trece printr-o formă foarte bună. Este neînvinsă de 10 etape, obținând 7 victorii și 3 egaluri.

CHELSEA – TOTTENHAM LIVE ONLINE STREAM – VIDEO PREMIER LEAGUE Cu toate acestea, Tottenham nu se poate baza în acest meci pe golgheterul său, Harry Kane, care este accidentat.