Ciprian Marica a răbufnit. Critici dure pentru naționala lui Mirel Rădoi: „Alibec e cu nădragii jos”

Ciprian Marica a răbufnit. Critici dure pentru naționala lui Mirel Rădoi: „Alibec e cu nădragii jos

În ultimul meci din Nations League, disputat împotriva Irlandei de Nord, 1-1, echipa națională de fotbal a României a prestat din nou, un joc neconvingător. Astfel, aseară, Ciprian Marica a comentat evoluția „tricolorilor” în stilul caracteristic.

Fostul atacant al naționalei crede că sistemul de joc al lui Mirel Rădoi, 3-4-3 este neinspirat, iar marea majoritate a jucătorilor nu au avut o evoluție tocmai bună.

„Sunt lucruri care nu-mi plac la echipa națională. Sistemul cu trei fundași e de neînțeles. Nici Camora, nici Crețu nu au intrat în centru deloc. Zero centrări în careu, pase doar în spate.

Aș fi vrut să văd viteza lui Dennis Man, dar nu am văzut-o. N-a făcut diferența, n-a scos om din joc. Tănase a reușit o combinație, o pasă de gol, dar prea puțin însă. Nici Nistor, nici Răzvan Marin n-au verticalizat”, a declarat Marica la Pro X.

Denis Alibec, luat din nou în vizor de către Ciprian Marica

Din colimatorul lui Marica nu a lipsit nici Denis Alibec, pe care fosta rezervă a lui Cacau și Huntelaar de la Stuttgart, respectiv Schalke 04, l-a mai criticat după meciul tur cu nord-irlandezii

„Alibec n-a fost în joc, cu nădragii jos, parcă alerga în reluare. N-a ținut de minge, nu a plecat pe spațiu liber”, a declarat Marica pentru sursa citată.

În urmă cu mai multe luni, după meciul cu Irlanda de Nord, fostul atacant de la Astra s-a simțit jignit de analiza lui Marica, motiv pentru care i-a răspuns tăios fostului atacant.

„Să vină el să joace”; a declarat Alibec.