CONCORDIA CHIAJNA – JUVENTUS ONLINE LIVE ONLINE STREAM – VIDEO

CONCORDIA CHIAJNA - JUVENTUS ONLINE LIVE ONLINE STREAM - VIDEO

CONCORDIA CHIAJNA – JUVENTUSONLINE LIVE ONLINE STREAM – VIDEO Ziua de duminică debutează cu un meci al suferinței din play-out-ul Ligii 1. Concordia Chiajna, o echipă care a intrat subit în zona roșie a clasamentului, primește vizita ”Lanternei” Juventus, într-un duel care poate fi urmărit live video online pe siteurile DigiSport (dacă ești abonat Digisport) sau Telekom Sport (dacă ești abonat Telekom Sport). Meciul Concordia – Juventus este live video online de la ora 13:00.

CONCORDIA CHIAJNA – JUVENTUSONLINE LIVE ONLINE STREAM – VIDEO Dintr-o echipă periculoasă inclusiv pentru echipele de top, Concordia ”Comisarului” Moldovan are un play-out de coșmar, cu doar două puncte scoase din cele 4 meciuri jucate.

CONCORDIA CHIAJNA – JUVENTUSONLINE LIVE ONLINE STREAM – VIDEO Parcursul slab a făcut ca echipa ilfoveană să alunece până pe locul 6, unul care trimite la barajul de supraviețuire.

CONCORDIA CHIAJNA – JUVENTUSONLINE LIVE ONLINE STREAM – VIDEO Concordia Chiajna – Juventus LIVE VIDEO. În ceea ce o privește pe Juventus, echipa lui Marius Baciu a pierdut un singur meci din play-out, însă plătește tribut sezonului modest din campionatul regulat. Deși e ”Lanternă”, echipa din capitală este la doar 3 puncte distanță de un loc care duce pe un loc salvator.

CONCORDIA CHIAJNA – JUVENTUSONLINE LIVE ONLINE STREAM – VIDEO Concordia Chiajna – Juventus LIVE VIDEO. Până în prezent, Concordia și Juventus s-au întâlnit de 4 ori în campionat, de două ori în Liga a 2-a și de alte două dăți în Liga 1. Gazdele de duminică nu au pierdut niciun meci, înregistrând 3 victorii și o remiză. La ultima vizită pe Stadionul ”Chiajna”, Juventinii de București au plecat acasă cu un punct.

CONCORDIA CHIAJNA – JUVENTUSONLINE LIVE ONLINE STREAM – VIDEO Concordia Chiajna – Juventus LIVE VIDEO. Bookmakerii o văd favorită pe Concordia la acest meci, cu o cotă de 1,85 la 4,80. Remiza primește 3,10.