Curtea de Apel a decis: Robinho, condamnat la 9 ani de închisoare cu executare

Curtea de Apel a decis: Robinho, condamnat la 9 ani de închisoare cu executare
Foto: gazzetta.it

Robinho (37 de ani), fostul fotbalist de la Real Madrid și Manchester City, are mari șanse să ajungă în spatele gratiilor. Brazilianul a fost condamnat la 9 ani de închisoare cu executare, pentru viol în grup, faptă care s-ar fi petrecut în 2013, în Italia.

În 2017, Tribunalul din Milano l-a condamnat pe Robinho la 9 ani de închisoare pentru Robinho. Sentința Curții de Apel nu este definitivă. Brazilianul poate face recurs la Curtea de Casație în termen de 45 de zile, ultima cale de apel pentru jucătorul de la AC Milan.

Al doilea scandal sexual pentru Robinho

Robinho este acuzat că a violat o tânără în vârstă de 23 de ani, într-un nightclub, împreună cu alți 4 prieteni. Evenimentul s-ar fi petrecut pe data de 22 ianuarie 2013, când atacantul evolua la AC Milan, după ce și-ar fi condus soția acasă.

Nu este prima dată când Robinho se află în centrul unui scandal sexual. Și în 2009, pe vremea când evolua în Anglia, fotbalistul a fost acuzat de viol. Judecătorul a decis că actul sexual s-a consumat cu consimțământul femeii și astfel, dosarul a fost clasat. Totodată, avocații femeii au susținut faptul că Robinho a îmbătat-o pe tânără, care nu a mai avut discernământul necesar.