Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj. Campioana anunță revenirea tehnicianului cu care a câștigat trei din ultimele patru titluri

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj. Campioana anunță revenirea tehnicianului cu care a câștigat trei din ultimele patru titluri
Foto: Facebook @ Dan Petrescu

CFR Cluj a anunțat oficial, marți, că Dan Petrescu a revenit pe banca lui CFR Cluj, ocupând astfel locul lăsat liber prin demiterea lui Marius Șumudică.

Antrenorul Dan Petrescu a revenit la CFR Cluj

„Bine ai revenit, Dan Petrescu! Suntem bucuroși să vă anunțăm că Dan Petrescu este, începând de astăzi, noul antrenor al echipei CFR 1907 Cluj! Tehnicianul care a câștigat 3 din ultimele 4 titluri de campioană cu echipa noastră a revenit în Gruia, iar noi, toți cei din familia CFR-istă, îi urăm „bun venit” și îi dorim multă baftă! Avem toată încrederea că prin experiența și devotamentul său, Dan Petrescu va reuși să obțină și în perioada care urmează performanțe notabile pe banca CFR-ului. În zilele următoare vă vom prezenta și echipa cu care Dan Petrescu va lucra la Cluj! Bine ai revenit, Mister!”, se arată în comunicatul campioanei.

Cu Marius Șumudică la cârmă, campioana României a fost eliminată, rând pe rând, din Liga Campionilor și din Europa League, dar s-a calificat în grupele Europa League.

CFR Cluj este pe prima poziție în Liga 1, cu maximum de puncte după primele șapte etape, și vine după o victorie extrem de categorică împotriva lui FCSB, scor final 4-1.