Scandal MONSTRU în Premier League: Unul din cei mai buni atacanţi englezi, implicat în pariuri sportive. Riscă să-şi atârne ghetele în cui

Scandal MONSTRU în Premier League: Unul din cei mai buni atacanţi englezi, implicat în pariuri sportive. Riscă să-şi atârne ghetele în cui

Un scandal monstru a izbucnit în jurul atacantului Daniel Sturridge, fotbalist la Liverpool, care este acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal că a încălcat legile ce reglementează interdicția jucătorilor de a paria.
Ancheta federaţiei engleze a durat 8 luni. Se pare că jucătorul nu doar paria, ci şi ar fi oferit informații ce puteau fi folosite la pariuri.

Pe 29 ianuarie, internaționalul englez a fost împrumutat până la sfârșitul sezonului la West Bromwich Albion, „dar mutarea era atât de greu de crezut încât un bookmaker i-a pus cotă 25/1 cu zece zile înainte”, scrie gsp.ro citând Daily Mail.
Cu toate acestea, cineva a mizat și a câștigat, cel mai probabil un apropiat al lui Sturridge, după ce ar fi avut confirmarea fotbalistului că transferul se va realiza.

Atacantul are timp până pe 20 noiembrie să răspundă acuzațiilor. Le-a spus oficialilor clubului că „nu am pariat niciodată pe fotbal”, însă Liverpool nu-i apără nevinovăția.

Fotbalistul în vârstă de 29 de ani riscă o suspendare care i-ar ruina sfârșitul carierei.
Foarte probabil, „cormoranii” nu-i vor prelungi contractul, care expiră pe 30 iunie 2019.

Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)