Scandal MONSTRU în Premier League: Unul din cei mai buni atacanţi englezi, implicat în pariuri sportive. Riscă să-şi atârne ghetele în cui

Scandal MONSTRU în Premier League: Unul din cei mai buni atacanţi englezi, implicat în pariuri sportive. Riscă să-şi atârne ghetele în cui

Un scandal monstru a izbucnit în jurul atacantului Daniel Sturridge, fotbalist la Liverpool, care este acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal că a încălcat legile ce reglementează interdicția jucătorilor de a paria.
Ancheta federaţiei engleze a durat 8 luni. Se pare că jucătorul nu doar paria, ci şi ar fi oferit informații ce puteau fi folosite la pariuri.

Pe 29 ianuarie, internaționalul englez a fost împrumutat până la sfârșitul sezonului la West Bromwich Albion, „dar mutarea era atât de greu de crezut încât un bookmaker i-a pus cotă 25/1 cu zece zile înainte”, scrie gsp.ro citând Daily Mail.
Cu toate acestea, cineva a mizat și a câștigat, cel mai probabil un apropiat al lui Sturridge, după ce ar fi avut confirmarea fotbalistului că transferul se va realiza.

Atacantul are timp până pe 20 noiembrie să răspundă acuzațiilor. Le-a spus oficialilor clubului că „nu am pariat niciodată pe fotbal”, însă Liverpool nu-i apără nevinovăția.

Fotbalistul în vârstă de 29 de ani riscă o suspendare care i-ar ruina sfârșitul carierei.
Foarte probabil, „cormoranii” nu-i vor prelungi contractul, care expiră pe 30 iunie 2019.