Daniil Medvedev, gesturi grosolane în meciul cu Wawrinka de la ATP Metz (VIDEO)

Daniil Medvedev, gesturi grosolane în meciul cu Wawrinka de la ATP Metz (VIDEO)

Rusul Daniil Medvedev (26 de ani, 4 ATP) s-a remarcat din nou printr-un un gest revoltător în timpul meciului pierdut la Metz contra lui Stan Wawrinka (37 de ani, 284 ATP), scor 4-6, 7-6(7), 3-6, scrie gsp.ro.

Daniil Medvedev, un nou gest revoltător

În timpul disputei cu Wawrinka, din „optimile” turneului de la Metz, rusul a izbit racheta de hard,după o greșeală. În acel moment spectatorii din tribune au început să îl huiduie.

Daniil Medvedev nu a suportat momentul și s-a lansat într-o serie de gesturi grosolane. A imitat o maimuță și a făcut semne largi prin care sugera că fanii care îl contestă nu gândesc.

Wawrinka a încercat să liniștească mulțimea. Până la ultimul raliu, elvețianul a avut parte de sprijinul tuturor și a fructificat a doua minge de meci, la capătul a 2 ore și 24 de minute de joc. În faza sferturilor de finală, Stan îl va întâlni pe suedezul Mikael Ymer (100 ATP).

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:54 - Dan Șucu, fericit că a ales să investească la Rapid: „Este în mod cert o alegere cât se poate de bună”
23:37 - Consilierii lui Biden și Erdogan au avut o întâlnire neanunțată, la Istanbul. Discuții SUA – Turcia despre aderarea Finlandei și Suediei la NATO, dar și despre anexările rusești
23:11 - Cota apei în lacul de acumulare Tăul Mare a scăzut cu 40 de centimetri, anunță ISU Alba. Peste jumătate dintre persoanele din zona de risc din Roșia Montană au refuzat evacuarea (VIDEO)
22:47 - Cristian Preda: Eu dau în scris că Nicolae Ciucă a plagiat într-un mod grosolan. Există numeroși membri ai PNL foarte nemulțumiți că au în fruntea Guvernului și a partidului un om care a plagiat (VIDEO)
22:12 - Cristian Preda îi cere lui Nicolae Ciucă, acuzat de plagiat, să trimită o copie a tezei de doctorat la CNATDCU spre verificare / Decanul a mulțumit B1 TV: A fost singurul post prezent la protestul de la Ministerul Educației (VIDEO)
21:44 - Radu Carp, după protestul de duminică: Toți pierdem din aceste secvențe penibile. Strategia lui George Simion, falimentară. AUR nu reușește să capteze curentul de nemulțumire din societate (VIDEO)
21:18 - Victor Ponta critică Guvernul și Comisia Europeană: „Nu aud nicio soluție. Prețurile sunt la fel de mari ca în țările care nu au deloc energie” / „Nu cred că ne atacă rușii. E doar o poveste”
20:57 - Polițiștii, atacați cu pietre și înjurați de familia unui tânăr acuzat că a condus fără permis, în Olt
20:38 - Miliardarul Ion Țiriac a trăit momente uluitoare: „Dormeam unul pe pat, unul sub pat”
20:14 - FRF condamnă incidentele tragice de la meciul din Indonezia: „Este o zi tristă pentru fotbalul mondial, dar una pe care nu trebuie să o uităm” (VIDEO)