David Popovici, despre afirmațiile Cameliei Potec: Am văzut și eu că a spus că România m-ar putea pierde. Nu știu ce îmi rezervă viitorul

David Popovici, despre afirmațiile Cameliei Potec: Am văzut și eu că a spus că România m-ar putea pierde. Nu știu ce îmi rezervă viitorul
Foto: Inquam Photos / George Călin

David Popovici, multiplu campion mondial și european la înot, a comentat joi declarațiile făcute de președinta Federației Române de Natație și Pentatlon Modern, Camelia Potec, și a explicat că nu știe „ce îi rezervă viitorul”. Fosta campioană olimpică vorbise despre ofertele de a studia în străinătate pe care le-a primit sportivul lui CS Dinamo, transmite Agerpres.

„Nu știu ce îmi rezervă viitorul”, spune David Popovici

Sportivul în vârstă de doar 18 ani susține că nu are planuri și că va vedea unde îl duce viața.

„Am auzit şi eu că doamna Potec a spus că România m-ar putea pierde. Nu a venit de la mine şi nu am vorbit cu ea despre aşa ceva. Nu ştiu ce planuri am, pentru că nu am planuri. Planul meu este să îmi văd de treaba aici, să rămân cu aceiaşi antrenori, prieteni, familie şi voi vedea unde mă duce viaţa. Dar nu ştiu ce îmi rezervă viitorul”, a declarat David Popovici.

Camelia Potec spunea că David Popovici a primit mai multe oferte de a studia la universități din străinătate după liceu, precum și că înotătorul ar urma să ia o decizie în cel mai scurt timp.

David Popovici, care joi a participat la Gala Sportivul Anului 2022 de la Opera Națională, a precizat că pentru 2023 are programate „doar două concursuri importante”.

„A fost un an foarte bun care îmi dă speranţe că mulţi ani de acum încolo voi avea foarte multe reuşite, pentru că eu cred că am găsit reţeta. Anul acesta, 2023, este mult mai puţin plin. Am doar două concursuri importante, Mondialele din Japonia şi apoi în decembrie Europenele în bazin scurt de la Otopeni. Îmi doresc să am rezultate cât mai bune acolo, să mă pregătesc cât mai bine, pentru că e anul de dinaintea Olimpiadei şi îmi doresc să mă pregătesc cât mai bine pentru jocurile care urmează la Paris”, a mai afirmat înotătorul.

Urmăriți B1TV.ro și pe