David Popovici îi va onora memoria lui Cătălin Hîldan. Gestul făcut de marele campion la înot în ziua în care se împlinesc 22 de ani de la moartea „Unicului Căpitan” (VIDEO)

David Popovici îi va onora memoria lui Cătălin Hîldan. Gestul făcut de marele campion la înot în ziua în care se împlinesc 22 de ani de la moartea „Unicului Căpitan” (VIDEO)
Foto: Hepta.ro / Zuma Press / Meng Dingbo

Marele campion David Popovici va fi prezent la partida dintre Dinamo și Porto din Liga Campionilor la handbal masculin, miercuri, în Sala Polivalentă, într-un moment în care „câinii” îl vor omagia pe Cătălin Hîldan, fotbalistul care s-a stins din viață pe 5 octombrie 2000.

Tânărul fenomen al înotului românesc este legitimat la CS Dinamo.

David Popovici merge la meciul de handbal dintre Dinamo și Porto pentru a onora memoria lui Cătălin Hîldan

„David Popovici va fi prezent astăzi la meciul dintre Dinamo și Porto, în EHF Champions League, de la 19:45 la Sala Polivalentă din Parcul Tineretului. Multiplul campion mondial va fi prezent pentru a onora memoria lui Cătălin Hîldan și pentru că își dorește să vadă pe viu peluza care poartă numele Unicului Căpitan. VINO ȘI TU!”, se arată într-un mesaj postat de „Program Doar Dinamo București”, miercuri, pe Facebook.

În minutul 11 al partidei se va ține și un moment de reculegere, într-o evocare a numărului pe care îl purta Cătălin Hîldan pe tricou și care a fost retras după moartea fotbalistului.

Cătălin Hîldan, la acel moment căpitanul lui Dinamo București, s-a stins din viață pe 5 octombrie 2000, suferind un atac de cord în timpul unui amical disputat de alb-roșii la Oltenița.

Cel supranumit „Unicul Căpitan” – după al cărui nume a fost botezată și una dintre peluze – este omagiat de suporteri la fiecare partidă a „câinilor”, însă evenimentele capătă o amploare aparte în data morții sale, când fanii merg la Brănești, localitatea natală a regretatului fotbalist, sau realizează diverse scenografii în memoria sa.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:49 - SBU, acțiune în forță la Eparhia Cernăuților și Bucovinei. Arhimandritul Nikita ar fi fost găsit alături de un minor în lenjerie intimă (VIDEO)
23:28 - Incendiu sâmbătă într-un complex comercial din Timișoara. Pompierii au intervenit de urgență
23:13 - Doi pietoni au fost loviți mortal de o mașină, în Argeș. Șoferul, un bărbat de 83 de ani, acroșase înainte și un biciclist, dar a părăsit locul accidentului
22:58 - Argentina a învins Mexicul și a obținut o primă victorie la Cupa Mondială din Qatar! „Pumele” s-au descătușat după golul lui Leo Messi
22:35 - Gheorghe Ialomițianu: Există presiuni și la nivel guvernamental, și la nivelul ministerelor pentru a se merge pe importuri. Se dau comisioane și la importul de cărbune (VIDEO)
22:12 - Elon Musk: Sunt în regulă cu faptul că Trump nu postează. Important este că Twitter a corectat greșeala gravă de a-i suspenda contul
21:47 - FIFA, procedură împotriva Serbiei după meciul cu Brazilia de la Cupa Mondială. Fotbaliștii sârbi au afișat un steag cu Kosovo făcând parte din țara lor
21:21 - Președinta Katalin Novak, cel mai înalt oficial al Ungariei care vizitează Ucraina după începutul războiului. Ea spune că Budapesta are „150.000 de motive” să sprijine Kievul
20:53 - Rusia, „profundă șocată” de moartea ministrului de externe din Belarus. Serghei Lavrov și Vladimir Makei ar fi urmat să aibă o întâlnire chiar luni
20:38 - Cel puțin o persoană a murit după alunecarea de teren de pe insula italiană Ischia. Oficialii italieni se contrazic pe bilanțul victimelor (FOTO, VIDEO)