De necrezut!! Cât trebuie să plătească fanii Angliei pentru biletul de la meciul cu Franța, în sferturile Cupei Mondiale

De necrezut!! Cât trebuie să plătească fanii Angliei pentru biletul de la meciul cu Franța, în sferturile Cupei Mondiale
sursă foto: captură YT

Fanii Angliei care vor să meargă la meciul cu Franța din sferturile Cupei Mondiale trebuie să plătească o sumă imensă pentru bilete. Meciul va avea loc sâmbătă seara, de la ora 21.00, pe stadionul Al Bayt.

Biletele pentru acest meci încă mai sunt disponibile, însă prețul lor este unul destul de mare. Cele două echipe se vor lupta în ultimul sfert de finală de la această ediție a Mondialului pentru un loc în careul de ași al competiției. Tichetele care au mai rămas disponibile costă aproximativ 7.500 de lire sterline. Pachetul include o masă înainte de meci, dar și cele mai bune locuri pe stadion.

Suma pe care trebuie să o plătească fanii Angliei pentru un bilet la meciul cu Franța

Prețul tichetelor, la început, a fost cuprins între 90 și 150 de lire sterline, dar acestea au fost epuizate rapid. Fanii care vor să fie prezenți pe arena din Al Khor trebuie să plătească acum suma de 7.500 de lire sterline.

Pentru cine nu a reușit să își cumpere bilete pentru meciul de sâmbătă o poate face chiar acum, însă trebuie să suporte prețul imens al biletelor. Pentru cei care își doresc un tichet din secțiunea VIP trebuie să facă o cerere separată la FIFA.

Suporterii care vor să stea într-o lojă privată vor trebui să plătească peste 10.000 de lire sterline pentru un singur bilet, conform eurosport.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe