După 8 ani, naționala de fotbal a Spaniei se desparte de Vicente del Bosque și va avea un nou selecționer

După 8 ani, naționala de fotbal a Spaniei se desparte de Vicente del Bosque și va avea un nou selecționer

Julen Lopetegui a fost anunțat oficial ca fiind noul antrenor al naționalei de fotbal a Spaniei. Acesta îl va înlocui pe Vicente del Bosque care a fost selecționer începând din 2008 și a adus naționalei titlul de campioană mondială în 2010 și de campionă europeană în 2012.

Lopetegui este fostul antrenor al lui FC Porto, dar a rămas fără angajament de la începutul lui 2016 și era foarte aproape să semneze cu echipa din a doua ligă engleză, Wolverhampton Wanderers, înainte să primească oferta din partea federației spaniole, conform Prosport.

Noul selecționer a mai condus naționalele de tineret sub 19, 20 și 21 de ani a Spaniei, iar în trecut a fost portar pentru Barcelona și Real Madrid.

Pe radarul oficialilor spanioli au fost antrenori precum: Quiqe Sanchez Flores, Joaquin Caparros, dar cel ales pentru a conduce „Furia Roja” a fost în cele din urmă Julen Lopetegui.

Ultima oră
00:20 - Explicații oficiale pe subiectul „gen” în loc de „sex” în cartea electronică de identitate. Ce spun reprezentanții Ministerului de Interne (VIDEO)
23:55 - Medicul Cristian Oancea: Comunicarea cu privire la imunizarea împotriva COVID-19, mai importantă ca restricțiile pentru persoanele nevaccinate (VIDEO)
23:49 - RISE Project: Autoritatea Electorală Permanentă, instituția care organizează și supraveghează procesul electoral, capturată de o grupare consolidată după o tentativă de omor
23:32 - Beatrice Mahler, despre persoanele care refuză imunizarea: Teama de vaccin și efectele secundare este mai mare ca teama de boală (VIDEO)
23:17 - Ioana Constantin (PMP): Cioloș are probleme serioase cu memoria politică. Certa UDMR că nu vor alegeri locale în două tururi, ca și când în 2016 n-a scos chiar el, noaptea ca hoții, acest lucru din programul de guvernare
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)
21:58 - Dezastru la Titularizare. Sorin Cîmpeanu: Am avut 34.000 de candidați, doar 11.000 au luat peste 7. Au fost 15 note de 1. Avem probleme și cu profesorii corectori – 97% din note au fost schimbate după contestații (VIDEO)