Gigi Becali:”Eu mă bat cu Guvernul maghiar. Îl invit la luptă. Să vedem care e mai puternic”

Gigi Becali:Eu mă bat cu Guvernul maghiar. Îl invit la luptă. Să vedem care e mai puternic
Foto: SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

În cadrul conferinței de prezentare a lui Nicolae Dică ca antrenor al FCSB, Gigi Becali a comentat și despre investițiile făcute de Viktor Orban și guvernul de la Budapesta în echipa Sepsi OSK. Discursul sâu a fost unul destul de agresiv, dar totuși tipic pentru stilul lui Becali.

Becali vs Viktor Orban

Becali spune că are de gând să investească din nou în fotbal dacă Sepsi, club care a beneficiat de ajutor financiar de la Guvernul condus de Viktor Orban, va avea performanțe în Liga 1.
Patronul FCSB a avut cuvinte dure la adresa premierului Viktor Orban.
Dacă nu-i avem pe maghiari, cu cine ne mai batem? Ne batem între noi. Dacă se ridică, investesc eu mai mulți bani. Nu-i las pe unguri să treacă peste FCSB. Ei, niciodată în viața lor, nu vor trece peste o echipă românească.
Când va îndrăzni Orban să facă ceva, îi dau în cap. Pac, Sepsi jos! De ce? Investesc bani. Nu o las pe Sepsi. Nu e discriminare, nu? Să nu se considere discriminare. Să nu spună lumea «De ce investește bani?». Sau că e amenințare.
Pe Sepsi o vom ține la ghilotină. O să o țin la respect. Dacă văd că Sepsi OSK prinde putere, o să mai investesc 10 milioane de euro.
Vom spulbera tot ce e neam cu Sepsi OSK. La fotbal mai dau bani doar dacă Sepsi OSK o să ridice capul. Nu-i permit să ia campionatul în România. Trebuie să-l ținem la coadă pe Orban. O să vin la stadion doar dacă Sepsi OSK prinde viteză cu Orban. Vă promit că Sepsi OSK nu va ridica prea mult capul. Dacă Sepsi sau Csikszereda ridică un pic capul, investesc bani mulți.

Naționalism tipic marca Becali

«Tot ce mișcă-n țara asta, râul, ramul, mi-e prieten numai mine, iară ție, dușman este», Viktor Orban. Poate să vină cât vrea pe stadioane, vai de capul lui. Cât sunt eu în fotbal, el să-și pună pofta în cui!
Eu mă bat cu Guvernul maghiar. Îl invit la luptă. Să vedem care e mai puternic. I-am arunca mănușa lui Viktor Orban rusul. Viktor Orban Putin”, a declarat Gigi Becali.

Urmăriți B1TV.ro și pe