Fotbalist francez, pedeapsă RECORD după ce a lovit un arbitru cu cotul / Cum a fost suspendat acesta

Fotbalist francez, pedeapsă RECORD după ce a lovit un arbitru cu cotul / Cum a fost suspendat acesta
Un fotbalist francez a fost suspendat 30 de ani.

În cadrul unui meci dintr-o ligă regională, un fotbalist amator a fost sancționat cu o suspendare de 30 de ani. Acesta a lovit un arbitru cu cotul în gură în cadrul unui meci.

Incidentul s-a petrecut pe 12 noiembrie, la un meci dintre US Le Blanc și Fussy. În urma conflictului dintre fotbalist și arbitru, partida a fost întreruptă.

Un jucător de fotbal francez a lovit un arbitru

Identitatea jucătorului de fotbal nu a fost dezvăluită. Acesta a primit o amendă de 234 de euro, iar clubul său, US Le Blanc, a fost amendat cu 500 de euro. Acesta a pierdut la „masă verde” meciul în care a avut loc incidentul și s-a ales cu cinci puncte penalizare, conform digi24.ro.

A doua zi, clubul din care fotbalistul face parte a prezentat public scuze arbitrului menționând că: nimic din ceea ce s-a întâmplat pe teren nu a justificat o agresiune fizică sau verbală”.

Acest conflict nu a fost singurul de acest gen. În urmă cu două săptămâni un alt jucător de fotbal a agresat un arbitru. El a primit o suspendare de 16 ani.

„Sperăm că vor fi exemplare. Ori luptăm contra violenței ori nu luptăm. Jumătățile de măsură nu sunt suficiente”, a declarat Antonio Texeira, președintele Ligii regionale.

Urmăriți B1TV.ro și pe