Gest grosolan după remiza lui CSA Steaua cu Șelimbăr. Ce a făcut un oficial al roș-albaștrilor la finalul partidei (VIDEO)

Gest grosolan după remiza lui CSA Steaua cu Șelimbăr. Ce a făcut un oficial al roș-albaștrilor la finalul partidei (VIDEO)
Foto simbol: Pixabay

Un oficial de la CSA Steaua a comis un gest reprobabil, sâmbătă, la finalul partidei disputate de „militari” împotriva lui CSC Șelimbăr la Râmnicu Vâlcea, potrivit GSP.ro.

Roș-albaștrii conduceau cu 1-0 la pauză, după golul lui Adi Popa, însă nu au reușit să păstreze avantajul până la final. Stephan Drăghici a fost eliminat după două galbene primite în circa un sfert de oră și și-a lăsat echipa în 10 oameni, iar CSA Steaua a primit o lovitură și mai grea în minutul 85, când s-a văzut egalată. Scorul final a fost 1-1.

Gest grosolan al unui oficial de la CSA Steaua după remiza cu Șelimbăr

Tensiunile au culminat după ultimul fluier al arbitrului. Când se îndrepta spre culoarul care duce la vestiare, un bărbat îmbrăcat în echipamentul oficial al lui CSA Steaua a fost deranjat de scandările spectatorilor și a scuipat în direcția lor, nimerind un copil care stătea la gard.

Odată ce a comis gestul grosolan, bărbatul respectiv a fugit către vestiare, probabil speriat de reacția persoanelor din tribune.

Imaginile video pot fi urmărite AICI

Urmăriți B1TV.ro și pe