Gigi Becali a dezvăluit că are afaceri cu un acționar de la Rapid. Îi aduce milioane de euro: „Eu sunt prieten cu Șucu”

Gigi Becali a dezvăluit că are afaceri cu un acționar de la Rapid. Îi aduce milioane de euro: Eu sunt prieten cu Șucu

Gigi Becali a făcut dezvăluiri surprinzătoare. Patronul FCSB-ului a dezvăluit că deține o afacere în parteneriat cu Dan Șucu, coproprietarul Rapidului. Aceasta îi va aduce mai multe milioane de euro.

O afacere de milioane de euro

Latinfundiarul din Pipera a mărturisit că are o relație apropiată cu unul dintre acționarii clubului Rapid, precizând că rivalitatea din fotbal nu are repercusiuni asupra afacerilor pe care le derulează împreună, arată cancan.

“Eu sunt prieten cu Șucu, adică am făcut o afacere, nu prea mare, acolo ce am făcut. Am cumpărat un teren împreună, am câștigat, nu știu, pe acolo… Am rămas și cu un teren care costă câteva milioane.

Afacerea pe care am făcut-o cu el îmi facilitează mie să câștig multe milioane pe viitor. Ce am făcut, am lăsat un drum ca să valorificăm dublu terenurile noastre. Un drum mare, de 21 de metri”, a dezvăluit Gigi Becali.

Gigi Becali acceptă doar un antrenor ortodox

Gigi Becali nu acceptă ca FCSB să fie antrenată de un tehnician care nu e ortodox.

După plecarea lui Nicolae Dică a fost numit interimar Mihai Pintili dar, din cauza lipsei licenței PRO, Gigi Becali trebuie să caute un nou antrenor pentru FCSB. Însă, se pare că doar un antrenor ortodox va fi acceptat de Gigi Becali pentru a prelua frâiele roș-albaștrilor.

Gigi Becali a mărturisit că i-a fost propus un antrenor care este adeptul Martorilor lui Iehova, motiv pentru care nu l-a putut accepta.

„O să găsim un antrenor, să stea pe bancă, cum face toată lumea. Cum s-a făcut până acum, facem și noi. Să fie legea pentru toți la fel. Acum, când vreau eu să fac aceeași chestie cu Pintilii, s-au găsit să-l amendeze pe Poenaru, s-au prins după 10 ani că n-avea licență Poenaru!

Caut un antrenor cu licență, am găsit unul care voia să vină, nu mai știu cum îl cheamă. Eu accept și alte religii, dar Martorii lui Iehova chiar nu accept! Ce facem, idolatrii și secte? Nu facem sectă! Musulmani mai accept, dar secte nu aduc!”, a subliniat afaceristul.

Urmăriți B1TV.ro și pe