Gigi Becali, DEZLĂNȚUIT: ‘Cum să te bată piticania de Orban la mine în țară?! Guvern de mizerie al României!’

Gigi Becali, DEZLĂNȚUIT: 'Cum să te bată piticania de Orban la mine în țară?! Guvern de mizerie al României!'
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Gigi Becali s-a dezlănțuit la aflarea veștii că Guvernul Ungarieifinanţează cu peste 6 milioane de euro echipele Sepsi OSK (Sfântul Gheorghe) şi Csikszereda (Miercurea Ciuc), dezvăluire făcută de Gazeta Sporturilor.

Evenrvat peste măsură, patronul FCSB a criticat în termeni duri Gurvernul României și l-a jignit pe Viktor Orban, premierul Ungariei.

„Dacă mă retrag din fotbal, praful se alege și ungurii domină tot. Sepsi câștigă campionatul! Dar nu fac asta pentru că ar fi și pentru mine o daună și pentru Țara Românească! Asta e mizeria din țara asta. Guvernul nostru ce face? Doarme? Distruge? Ăia bagă milioane de euro în România, ca să zică după aia că ne bat la noi acasă. La Armată, la noi, conduce un ministru. Și el ce face cu echipa asta care face fotbal și care nu îi lasă pe unguri să își bată joc în țara asta (n.r. FCSB)? Vrea să o distrugă.

Guvernul nostru zice ”Nu mai am nevoie de branduri! Vreau să te distrug pe tine, Becali, care bagi bani și te lupți cu ungurii. Te desființez pe tine, Becali, ca să poată ungurii să ne bată acasă la no”. Îți dai seama câtă mizerie e în țara asta? Ai un om care îți aduce milioane de euro la buget și care plătește taxe, iar tot ce vrei e să îl distrugi!

Vă promit eu că nu o să îi las pe unguri să câștige ei în România și să o facă pe Sepsi campioană. Dar nu se întreabă nimeni de ce s-a ajuns aici? Ăștia sunt de mizerie! Guvernul de mizerie al României! Mizerie, mizerie, mizerie. Ministrul Apărării e băiat tânăr, deștept, dar e servitor, e slugă. Eu am valoare, iar ei vor să spulbere tot!

Au venit ungurii. Dacă veneau americanii, erau puternici, ne împrieteneam cu ei și ne descurcam. Dar ungurii sunt o piticanie în fața noastră! Ungaria e o piticanie! Cum să te bată Orban la tine acasă? Cum să las o piticanie ca Orban să mă bată în Țara Românească? Niciodată nu se va întâmpla asta!”, a declarat Gigi Becali pentru Fanatik.

Tags: