Gigi Becali, o nouă afacere de sute de milioane de euro. Cât va costa un apartament cu 2 camere în ansamblul latifundiarului

Gigi Becali, o nouă afacere de sute de milioane de euro. Cât va costa un apartament cu 2 camere în ansamblul latifundiarului

Gigi Becali a recunoscut că pregătește o afacere de anvergură, pe piața imobiliară din Capitală. Alături de cele două fiice ale sale, latifundiarul pregătește un ansamblu rezidențial în București.

Cele două fetele ale patronului de la FCSB se vor ocupa, de fapt, de noua afacere. Noua afacere este un proiect imobiliar de sute de milioane de euro.

Gigi Becali pregătește o afacere de sute de milioane de euro

Patronul clubului FCSB spune că a început afaceri imobiliare cu cele două, iar planul este ca ulterior să se extindă.

„Am început proiecte imobiliare și cu prima fată, și cu a doua. După aceea, ne vom extinde foarte mult, vom face imobiliare de sute de milioane de euro”, a declarat Gigi Becali, pentru Economica.net.

Planul de afaceri al lui Gigi Becali a fost gândit de mult timp, așa cum a precizat chiar el:

„Aveam planuri și înainte, dar acum piața a crescut, e cerere mare, ofertă nu prea e și atunci, dacă tot nu e, am zis să ne apucăm să facem. Dar ei fac, eu doar îi consiliez. Eu am firma Becali Imobiliare prin care se vând apartamentele, răspund în fața oamenilor că tot ce se vinde este în regulă, că nu-i păcălește nimeni”, a mai explicat latifundiarul din Pipera.

La ce preț vor ajunge apartamentele lui Gigi Becali

Unul dintre proiecte este deja în construcție și se află în Pipera. Aici, un apartament cu 2 camere ajunge la 82.000 de euro, în timp ce pentru o locuință cu trei camere, doritorii trebuie să scoată din buzunar 106.500 de euro.

Primele 2 blocuri ar urma să aibă 98 de apartamente și vor fi finalizate în 2022.