Giovanni Becali a răbufnit. Mirel Rădoi, contestat și de celebrul impresar: „Nu pot să înțeleg asta”

Giovanni Becali a răbufnit. Mirel Rădoi, contestat și de celebrul impresar: „Nu pot să înțeleg asta

Giovanni Becali contestă decizia lui Mirel Rădoi, de a-l convoca pe Dennis Man la naționala de seniori. În opinia agentului, jucătorul de la FCSB trebuia să rămână la tineret.

„A fost o răsplată pentru Man să îl aduci la echipa naţională să joace, dar când tu ai un meci la Under 21, îl ţii pe Ianis la Under 21, păi de ce nu îl ţii şi pe Man la U21? Păi eu nu pot să înţeleg, nici pe Mirel, nici Federaţia!

Păi ce şanse mai avem noi cu calificarea? Niciuna! Dar asta cu Man e de neînţeles, cel puţin eu nu o înţeleg şi la nivelul federaţiei şi la nivelul antrenorilor. Probabil Rădoi a zis ‘domne am făcut greşeala şi nu l-am luat atunci în meciurile alea hai să îl răsplătesc acum’, acum e prea târziu noi aveam nevoie acum la tineret marţea viitoare”, a declarat impresarul la Telekom Sport.

Mirel Rădoi, atacat dur de către Florin Răducioiu

Mult mai dur decât Giovanni Becali a fost Florin Răducioiu. În opinia fostului atacant, Mirel Rădoi nu are ce să caute pe banca naționalei.

„Nu sunt optimist în aceste partide, pentru că jocul de ansamblu al României din aceste două luni a fost aproape dezastruos şi rezultatele în consecință. Sunt pesimist, îmi pare rău să spun. Nu-mi place nimic, nici declaraţiile lui, nici ce vrea să ne arate și nici jocul de care a spus el. Sunt niște trăsături pe care noi românii nu le avem şi asta mă face să fiu pesimist.

Nu cred că e antrenorul ideal României pentru a ne califica la Campionatul Mondial. Aş vrea un antrenor care să aducă un joc cât mai realist la echipa naţională, adică prudenţă, concentrare în apărare. Piţurcă, da, Piţurcă! Pentru că pe mine mă interesează ca echipa naţională a României să fie prezentă acolo, să participe la turneele finale”, a declarat Răducioiu la Telekom Sport.