"I-am spus ceva foarte stupid". Marco Materazzi, dezvăluirea mult aşteptată, după 10 ani de la incidentul cu Zidane

"I-am spus ceva foarte stupid". Marco Materazzi, dezvăluirea mult aşteptată, după 10 ani de la incidentul cu Zidane
Foto: onpointtattoos.com

Fostul internaţional italian Marco Materazzi regretă incidentul avut cu Zinedine Zidane, în finala Cupei Mondiale din 2006. Mai mult, acesta a spus că în injuriile adresate fracenzului, a menţionat-o pe sora acestuia, potrivit prosport.ro.

Marco Materazzi le-a spus francezilor de la L’Equipe că întâmplarea petrecută în urmă cu 10 ani i-a schimbat viaţa pentru totdeauna. „Am menţionat-o pe sora lui, nu şi pe mama lui. I-am spus ceva foarte stupid, dar cuvintele mele nu meritau o asemnea reacţie. În orice colţ al lumii, fie că este vorba de Roma, Napoli, Torino, Milano sau Paris, auzi lucruri mult mai rele”, a spus Marco Materazzi pentru L’Equipe.

Zinedine Zidane l-a lovit cu capul în piept pe Marco Materazzi, în prelungirile finalei dintre Italia şi Franţa, de la Campionatul Mondial din 2006. În urma acestui incident, francezul a fost eliminat. Materazzi susţine însă că, adesea, este felicitat de italieni pentru ceea ce i-a făcut francezului.

„Câteodată, în Italia, am întâlnit oameni pe stradă care mi-au zis: «Marco, bine ai făcut că i-ai dat acel cap în piept». Şi mă enervez, pentru că eu am fost acela care a primit lovitura. Dar, din asta nu reiese decât ce ciudat s-a transmis mai departe acea întâmplare nefericită”, a adăugat Materazzi.

Tags: