Ilie Dumitrescu l-a deranjat pe fostul internațional pe Gică Hagi în ziua în care a împlinit 58 de ani. „Nu știu cum nimeresc”

Ilie Dumitrescu l-a deranjat pe fostul internațional pe Gică Hagi în ziua în care a împlinit 58 de ani. „Nu știu cum nimeresc”
Foto: Hepta.ro / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Ilie Dumitrescu, fostul coleg al lui Gică Hagi de la echipa națională a României, a vrut să-l felicite pe „Rege” pentru împlinirea celor 58 de ani, însă fostul internațional a dat-o în bară.

Gică Hagi a împlinit duminică, 5 februarie, 58 de ani

Astfel, fostul internațional român a pus mâna pe telefon și l-a sunat pe „Rege” pentru a-i transmite „La mulți ani”, însă a dat-o în bară. Ilie Dumitrescu a povestit că a nimerit exact în momentul în care Gică Hagi își făcea somnul de la prânz.

„Eu l-am deranjat, era în ora aia în care el doarme la prânz. Nu știu cum nimeresc, dar tot timpul îl sun când doarme, are el o oră. Trebuie să doarmă o oră la prânz. L-am deranjat, mi-a răspuns cu o voce așa… Zic ’băi, scuze, nu am anticipat că dormeai’.”, a povestit Ilie Dumitrescu, conform Digisport.

Farul Constanța poate urca pe primul loc în Superliga cu o victorie în fața Universității Craiova

Gică Hagi a petrecut împlinirea celor 58 de ani în cantonament, deoarece Farul Constanța se va duela cu Universitatea Craiova azi, ora 20.00, pe stadionul de la Ovidiu, în etapa 24 din Superliga.

Partida Farului cu Universitatea Craiova este foarte importantă pentru echipa lui Gică Hagi, deoarece constănțenii vor putea urca pe primul loc în clasamentul din Superliga cu o victorie obținută în fața formației pregătite de Eugen Neagoe.

Cu o victorie în fața Universității Craiova, Farul Constanța face 51 de puncte și urcă pe primul loc în clasamentul din Superliga, la un singur punct în fața lui CFR Cluj, echipă care s-a încurcat cu FCSB în runda cu numărul 24.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:57 - Studiu îngrijorător: Milioane de francezi renunță la igienă sub pretextul problemelor economice
23:51 - O femeie a ajuns să dezvolte psihoză și să sufere de insomnie după ce a mâncat resturi de sushi: „Simțea ca și cum un pește se agita în burta ei”
23:50 - ACEA: Normele Euro 7 vor majora prețurile autoturismelor noi în medie cu 2.000 de euro
23:50 - Reacții de la Sepsi, după decizia UEFA privind „Ungaria Mare”: „N-o să existe acest simbol pe stadionul nostru” / „Nu suntem subvenționați de Guvernul Ungariei și nu avem nicio obligație față de el”
23:28 - Facebook a susținut, prin reclame plătite de ruși, destabilizarea Republicii Moldova. Acuzații grave
23:24 - Kelemen Hunor (UDMR): Dacă aș fi eu cel care decide singur, eu aș face anticipate în 2023. În 2024, un an electoral, administrația centrală va aștepta să vadă ce se întâmplă
23:16 - Un bărbat a fost dus la Psihiatrie pentru că se ruga prea tare pe o stradă din Vaslui / Speriați, vecinii au sunat la 112
23:10 - Incendiu produs la bordul unei nave aflate în Portul Constanța / Focul a izbucnit în zona spațiilor de locuit
23:01 - Aflat în comă alcoolică, un român a provocat un accident rutier în Verona: „O minune a făcut ca mașina să nu lovească pietonii”
23:01 - Csaba Asztalos (CNCD), despre cazul „Ungaria Mare”: Nu înțeleg decizia UEFA, ar fi bine să vedem motivarea. În măsura în care un astfel de simbol se folosește în România, avem competențe și noi, și alte instituții (VIDEO)