Jocurile Olimpice de la Rio: Drumul torței olimpice prin Brazilia este presărat cu evenimente nefericite (VIDEO)

Jocurile Olimpice de la Rio: Drumul torței olimpice prin Brazilia este presărat cu evenimente nefericite (VIDEO)
Foto: fanatik.ro

Drumul torţei olimpice până la Rio este presărat de aventuri. După ce un jaguar a fost împuşcat mortal de către armata braziliană întrucât a devenit agresiv, în timpul trecerii torţei prin oraşul amazonian Manaus, iar un alt purtător al torţei olimpice a fost atacat cu un extinctor, ultimul purtător al torţei a alunecat şi a căzut, informează B1TV.

Se pare că nici poliţia nu a putut să îl protejeze pe acest purtător de torţă. Cu toate acestea evenimentele de săptămâna trecută arată că jandarmii care îl însoţesc nu sunt neapărat utili. Săptămâna trecută un alt purtător al torţei olimpice a fost atacat cu un extinctor.

Un alt eveniment neobişnuit în care a fost implicată torţa olimpică a avut loc în oraşul Manaus.

Jaguarul folosit de armata braziliană pentru a celebra trecerea torţei olimpice prin oraşul amazonian a scăpat de sub controlul dresorului şi l-a atacat. Armata a fost nevoită să ucidă animalul.

Jocurile Olimpice din acest an au loc în oraşul brazilian Rio de Janeiro, în ciuda tulburărilor la nivel social dar şi a virusului zika, boală care a făcut o mulţime de sportivi să se retragă din competiţie, printre care şi Simona Halep.

Drumul torței olimpice prin Brazilia este presărat cu evenimente nefericite

#DIRECT_ONE_gibmqt#