Manchester United – Norwich 1-2: Louis van Gaal, tot mai aproape de demitere

Manchester United - Norwich 1-2: Louis van Gaal, tot mai aproape de demitere
Foto: theguardian.com

Louis van Gaal este tot mai aproape de despărțirea de Manchester United, după un nou eşec sâmbătă, Manchester United – Norwich 1-2. Pentru că în partidele de sâmbătă, doar Chelsea a reușit să se impună, jucătorii își văd reduse șansele la titlul Champions League.

Puternici în defensivă în acest sezon, elevii lui Van Gaal s-au văzut conduşi cu o jumătate de oră înainte de final cu 2-0, după ce Jerome şi Tettey l-au învins pe De Gea. Martial a redus din handicap, după un assist al lui Rooney, însă „canarii” au fost suficient de puternici pe final încât să reziste.

După eșecurile recente, presa engleză vorbește despre o iminentă despărțirea de Van Gaal, tehnician care a investit peste 300 de milioane de euro în transferuri, în ultimii doi ani, conform digisport.ro.

United este acum pe locul 5 în clasament, la egalitate de puncte cu Crystal Palace, formaţie care avea ca obiectiv salvarea de la retrogradare.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:35 - România ar putea intensifica forajele în apele de mare adâncime din Marea Neagră, din cauza creşterii preţului la gaze
00:04 - Guvernul a lansat sistemul Ro-ALERT „Copil dispărut”. Populația va fi anunțată despre dispariția minorilor
23:55 - Rusia, la un pas de incapacitate de plată. Decizia fără precedent anunțată de trezoreria SUA
23:54 - Spania a anunțat că va cumpăra vaccinuri și antivirale, după ce a înregistrat 59 de cazuri de variola maimuței
23:54 - Sorana Cîrstea sare în apărarea colegilor ruși: „Ce a făcut Wimbledon arată zero umanitate”
23:28 - Iulian Paraschiv (Agenția Națională pentru Romi), despre noul ajutor pentru pensionari: Guvernul ar fi dorit să dea mai mult, dar ne raportăm la resursele pe care le avem. Crizele actuale impun măsuri de moment (VIDEO)
23:13 - Belarus recunoaște că furnizează arme Rusiei. Oficial de la Minsk: „Desfășurăm lucrări de cercetare și dezvoltare, inclusiv luând în considerare experiența evenimentelor din Ucraina”
23:00 - Nelu Varga, replică acidă după declarațiile ironice ale lui Dan Șucu, noul finanțator al Rapidului: „Dacă nu ştie cine e ‘domnul Varga’, îi recomand să o întrebe pe soţia dânsului”
22:55 - Erdogan va accepta cererile Suediei și Finlandei de aderarea la NATO doar atunci când preocupările legate de securitate ale Turciei sunt satisfăcute
22:43 - „E culmea tupeului!”. Conducerea Consiliului Concurenței insistă să-și asigure protecție de la SPP, acuză deputatul PSD Radu Cristescu