„Maradona, un gras dependent de droguri”. Ce va păți gazetarul care a făcut această afirmație: „Nu mai suport!”

„Maradona, un gras dependent de droguri. Ce va păți gazetarul care a făcut această afirmație: „Nu mai suport!

Diego Maradona este un adevărat simbol al fotbalului mondial. În ciuda acestui fapt, după moartea sa, mai multe persoane publice au făcut comentarii negative la adresa argentinianului. Printre aceștia, jurnalistul Filippo Facci.

Hugo (61 de ani), fratele lui Diego Maradona, l-a sunat cu ochii în lacrimi pe avocatul Angelo Pisani, pentru a tranșa problema în instanță.

„Vom continua să discutăm la tribunal. Am primit misiunea din partea lui Hugo Maradona, pe lângă multele telefoane primite de la fani. Totul pentru cuvintele lui Filippo Facci. S-a dezlănțuit la adresa lui Maradona de parcă era în război cu el. Prin mass-media, jignirile s-au răspândit. Hugo m-a sunat plângând: ‘Nu mai suport, nu pot să mai aud așa ceva despre fratele meu’.

Ne vedem în instanță. Nu vom mai permite nimănui să continue să facă această mârșăvie. Îl vom aduce la tribunal. Vom vedea cum se va apăra în tribunalele civile și penale, iar apoi vom dona despăgubirile primite pentru a ajuta la înscrierea multor copii în academiile de fotbal”, a dezvăluit Angelo Pisani pentru Radio Punto Nuovo.

Scandalul a început după ce jurnalistul l-a numit pe Maradona „un gras dependent de droguri”. Fostul fotbalist a murit la casa din Tigre, în data de 25 noiembrie 2020. Argentinianul a făcut stop cardiac, la vârsta de 60 de ani.

CTP, gazetarul român care a făcut comentarii acide la adresa lui Diego Maradona

Printre persoanele publice din România care au făcut comentarii tăioase la adresa lui Maradona se numără CTP (Cristian Tudor Popescu).

„Fără îndoială, Diego Armando Maradona a fost un geniu cu mingea. Dar cred că mai trebuie adăugat un cuvânt: atât. Pentru că a jucat drogat de nenumărate ori și s-a lăudat toată viața cu un gol necinstit, înscris cu mâna împotriva Angliei, ba l-a mai luat și pe Dumnezeu părtaș la găinăria lui. După mine, omul care a făcut cel mai mult pentru inteligența și frumusețea fotbalului pe această planetă este Johan Cruyff – cu el în amintire voi muri”, a declarat CTP la Digi24.

Comentariile jurnalistului au provocat un amplu scandal în mass-media. Cei mai aprigi cu privire la reacția lui CTP au fost analiștii și comentatorii sportivi.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
08:12 - Explozii în centrul Kievului. Medicii și salvatorii s-au deplasat la fața locului
01:22 - Stelian Tănase, despre cum ajută occidentalii Ucraina: Sunt buni de gură, birocrația se mișcă a dracului de greu. Macron nu e Macron, e Micron, un papagal care nu înțelege că Putin vrea refacerea Imperiului Rus (VIDEO)
00:34 - Stelian Tănase: Știu pe surse că e o decizie și la PNL, și la PSD ca, înainte cu un an de alegeri, să rupă coaliția. La unul din cele două partide au hotărât deja să plece (VIDEO)
23:52 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Badic: Ce trebuie să facem când suntem ținta unui atac energetic (VIDEO)
23:22 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Badic: Tipuri de atacuri energetice și cum se manifestă ele (VIDEO)
22:54 - Anunț surprinzător din Ungaria: Digi Sport 1, 2 și 3 nu vor mai fi disponibile de la 1 iulie
22:37 - Stelian Tănase: PNL așteaptă tot de la Cotroceni. Dacă Iohannis doarme, și siesta la el e o religie, nu se întâmplă nimic / Pe sub masă, PNL și PSD se înțeleg perfect, își impart prada (VIDEO)
22:01 - Ştefan Petreuş, din grupul Frații Petreuș, a murit la 82 de ani. „Ne rămân muzica lor excepţională şi dragostea lor pentru folclorul maramureşean” (VIDEO)
21:36 - Emilia Șercan: Nicolae Ciucă a reușit în instanță să blocheze analiza tezei sale de doctorat. Și-a făcut astfel un mare deserviciu, căci ne-a confirmat tuturor că teza e plagiată (VIDEO)
21:20 - Cacealma rusească: primarii occidentali au vorbit cu un fake al primarului din Kiev