Mark Zuckerberg vs. Neymar. Fondatorul Facebook l-a provocat pe fotbalistul brazilian la un meci inedit (VIDEO)

Mark Zuckerberg vs. Neymar. Fondatorul Facebook l-a provocat pe fotbalistul brazilian la un meci inedit (VIDEO)

Mark Zuckerberg, fondatorul platformei de socializare Facebook, a lansat o provocare inedită la adresa fotbalistului brazilian Neymar, fiind vorba de un meci de fotbal mai puțin obișnuit, potrivit paginademedia.ro.

"Nu am câştigat un meci de fotbal niciodată în viaţa mea dar azi e ziua mea. Îl provoc pe Neymar la jocul nostru secret de fotbal de pe Messenger şi cred ca am o şansa bună, pentru ca acum este vorba doar despre a folosi un telefon şi nişte degete puternice", este mesajul transmis de Zuckerberg prin intermediul unui videoclip postat pe pagina sa oficială de Facebok.

Mark Zuckerberg îl provoacă pe Neymar la un meci de fotbal inedit

Fondatorul platformei de socializare a ales o manieră inedită de a promova un joc lansat în luna iunie, în contextul EURO 2016, joc care presupune menținerea unei mingi în aer, prin atingerea ecranului telefonului.

“Salut Mark Zuckerberg, vreau să îţi spun că tu eşti starul jocului Keep Up Challenge, accept provocarea, mulţumesc pentru invitaţie. Mark, din păcate nu am reuşit să bat recordul stabilit de tine, felicitări, ai câştigat! Te provoc în schimb să ţii mingea în aer în realitate”, i-a transmis Neymar lui Zuckerberg.

Neymar răspunde provocării lui Mark Zuckerberg

Fotbalistul nu a reuşit să doboare recordul de 37 de puncte al fondatorului Facebook, reuşind să ţină mingea de doar 29 de ori.