Medalii pentru SPORTIVII români la JUDO! Daniel Natea câștigă medalia de AUR, iar Cristian Bodîrlău BRONZUL

Medalii pentru SPORTIVII români la JUDO! Daniel Natea câștigă medalia de AUR, iar Cristian Bodîrlău BRONZUL
Foto: digisport.ro

Sportivul Daniel Nateaa câștigat medalia de aur la categoria plus 100 kilograme la Openul European de judo organizat în Bucureşti. Ell-a învins prin ippon pe azerulUshangi Kokauri, care trecuse în semifinale de polonezul Maciej Sarnacki, potrivitdigisport.ro.

Românul i-a învins pe spaniolul Angel Parra prin ippon şi prin acelaşi procedeu pe ucraineanul Andrei Kolesnik. Mai departe, Daniel Natea l-a doborât tot prin ippon pe francezul Jean-Sebastien Bonvoisin.

La aceeași categorie, Mircea Croitoru a trecut în primul tur pe italianul Nicola Bachetti, însă a pierdut apoi în fața francezului Jean-Sebastien Bonvoisin. Gheorghe Vînătoru a pierdut și el în primul tur la Fedir Panko din Ucraina.

Cristian Bodîrlău a câștigat bronzul la 90 de kilograme. Românul l-a învins pe italianul Lorenzo Rigano.

Ultima oră
21:55 - Turiști evacuați pe mare în Sicilia și Bodrum, din cauza incendiilor de vegetație. În Turcia, oamenii au fost nevoiți să părăsească mai multe sate și zone de vacanță, iar lupta cu flăcările devastatoare continuă (VIDEO)
21:09 - Bogdan Aurescu, discuție cu omologul israelian despre incidentul din strâmtoarea Hormuz, soldat cu moartea unui român și a unui britanic. MAE: Partea română e în contact inclusiv cu SUA și Marea Britanie
20:43 - Olimpiu Moruțan ar fi ajuns la un acord de principiu cu Galatasaray. Ce spune Gigi Becali despre transfer: „Eu am cerut 10 milioane”
20:25 - PMP: Miniștrii USR nu au dreptul să închidă subiectul CFR. Dorim clarificarea situației de la CFR, care pare a avea conotații penale, și solicităm demiterea celor responsabili de haosul creat pe calea ferată
20:01 - Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic, săptămâna 1 – 7 august 2021. Putem începe lucruri de mare anvergură pentru noi și putem elimina tot ceea ce ne deranjează în mod agresiv (VIDEO)
19:10 - Alexandru Rafila îndeamnă la vaccinare: O să avem un val 4 în septembrie-octombrie. Dacă se îmbolnăvesc persoane vulnerabile, situația va pune la încercare sistemul de sănătate (VIDEO)
18:43 - Alexandru Rafila: Dacă nu se schimbă nimic în campania de vaccinare, nu există mari speranțe. Ajutăm cu toții, dar mi se pare puțin deplasat să spui ca prim-ministru că nu știi ce să faci (VIDEO)
18:17 - Peste 5 milioane de persoane vaccinate cu cel puțin o doză în România. CNCAV: Vaccinarea, cea mai la îndemână soluție împotriva COVID-19
17:32 - Belinda Bencic din Elveția a câștigat medalia de aur la tenis feminin, la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020
17:03 - Ludovic Orban, despre alegerile din PNL: Cine are covingerea că poate câștiga nu clamează victoria de dimineață până seara. Victoria se va obține pe 25 septembrie