”Mi-am ispășit pedeapsa, așa că de unde această înverșunare?". Maria Sharapova, supărată pe cei care o critică la revenirea în circuit după suspendarea pentru dopaj: "Nu este corect"

''Mi-am ispășit pedeapsa, așa că de unde această înverșunare?". Maria Sharapova, supărată pe cei care o critică la revenirea în circuit după suspendarea pentru dopaj: "Nu este corect"

Jucătoarea de tenis Maria Sharapova va reveni în circuitul profesionist după ce a fost timp de 15 luni suspendată pentru dopaj, fiind depistată în ianuarie 2015 cu meldonium.

Numeroși jucători și jucătoare din circuitul profesionist au criticat faptul că rusoaica beneficiează de invitații la turnee imediat după ce își termină suspendarea, afirmând că nu e în regulă să fie ajutați sportivii care se reîntorc după ce au fost prinși dopați.

Aceste critici nu au fost bine primite de către Sharapova care a declarat într-un interviu pentru Le Parisien Magazine că nu e corect față de ea să primească astfel de reacții pentru că și-a ispășit pedeapsa primită.

''Mi-am ispășit pedeapsa, așa că de unde această înverșunare? Există vreun motiv ca să fiu pedepsită în continuare? Eu nu văd niciunul. Când cazul meu era neclar, când se știa prea puțin, toată lumea avea dreptul să mă judece. Dar acum, după ce am trecut pe la Tribunalul de Arbitraj al Sportului, care este neutru, eu spun stop. Dacă jucătorii vor continua să mă denigreze, în pofida acestui lucru, atunci nu este corect'', a afirmat Maria Sharapova.

Organizatorii turneelor de la Stuttgard, Madrid și Roma i-au oferit Sharapovei invitații pentru a juca în cadrul turneelor pe zgură care au loc în lunile aprilie și mai.

Urmăriți B1TV.ro și pe