Mirel Rădoi, în colimatorul lui Gică Hagi, în urma umilinței suferite cu Norvegia și Islanda: „Doar o întrebare i-aș pune, atât!”

Mirel Rădoi, în colimatorul lui Gică Hagi, în urma umilinței suferite cu Norvegia și Islanda: „Doar o întrebare i-aș pune, atât!
Foto: Hepta.ro

Umilințăsuferită în fața Norvegiei, 4-0, a răsucit și mai taie cuțitul în rana provocată tuturor susținătorilor echipei naționale a României. Jocul naționalei „tricolore”a fost lipsit de speranță, la fel ca în cel cu Islanda, iar nume importante din fotbalul românesc au analizat prestația și perspectivele formației aflate în derivă.

Gică Hagi (55 de ani), a comentat și el ultimele meciuri ale naționalei. În opinia „Regelui”, jucătorii români au mare potențial, însă la nivelul primei reprezentative lipsește o strategie pe termen lung. Strict despre ultimele eșecuri ale lui Rădoi, Hagi a crede că sistemul de joc a fost o cauză a prestațiilor foarte slabe.

Gică Hagi, mesaj pentru Mirel Rădoi: „De ce nu continu cu sistemul care te-a făcut mare?”

„Eu i-aș pune o întrebare lui Mirel, atât: De ce nu continui cu sistemul care te-a făcut mare? Cu sistemul ăla ai avut succes. De l-ai schimbat.

Când tu mergi pe un sistem, l-ai făcut bine, l-ai antrenat, de ce îl schimbi? Eu mă așteptam să continue cu sistemul care era. Cu alți jucători cu experiență, care să ducă presiunea. Pe cei tineri trebuie să știi cum să îi bagi și când să îi bagi”, a declarat managerul Viitorului la Pro X.

De la un meci la altul, Mirel Rădoi a schimbat mulți jucători din „primul 11″. În ultimul meci, cel cu Norvegia, a introdus 7 jucători noi, față de duelul cu Islanda. De asemenea, antrenorul naționalei a schimbat și sistemul de joc. Cu irlanda de Nord a jucat 4-3-1-2, iar pentru celelalte 3 meciuri a trecut la 4-3-3.

Urmăriți B1TV.ro și pe