Nunta anului în România. Cât ar fi fost darul la cununia dintre Simona Halep și Toni Iuruc. Mirii s-ar fi bucurat de sume frumușele

Nunta anului în România. Cât ar fi fost darul la cununia dintre Simona Halep și Toni Iuruc. Mirii s-ar fi bucurat de sume frumușele
Foto: Instagram / Simona Halep

Simona Halep a spus „DA”, miercuri, într-o ceremonie organizată pe plaja din Mamaia. Norocosul a fost logodnicul ei, milionarul Toni Iuruc, iar la nuntă au participat 300 de persoane, invitații fiind aleși pe sprânceană. La așa o nuntă, una dintre cele mai mari curiozități printre români este și cât a fost darul din plic.

Inițial, în presă s-a spus că sportiva nu ar fi dorit daruri și nici bani de la invitații de la cununie, însă un cadou este mereu bine venit. Petrecerea a avut loc la un local de fițe din Mamaia, iar meniul a fost unul extravagant, cu bucate alese, în special fiind vorba de fructe de mare și preparate din pește.

Cât ar fi fost darul la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc

Sportiva și milionarul din constanța se bucură de averi impresionante așa că le-ar fi cerut invitaților să nu ofere clasicul dar în plic la această nuntă.

Cei doi au precizat că se vor bucura de cadouri și au cerut ca darul în plic să nu fie oferit la nuntă. Totuși, cu siguranță au existat întrebări cu privire la „cât ar fi mers darul” la nunta Simonei.

Site-ul Câtdau.ro este dedicat calculării darului de nuntă, în funcție de locul evenimentului, numărului de invitați, locație și meniu, notează Playtech.ro.

Astfel, pentru o nuntă ca cea a Simonei Halep, mesenii scot din buzunar în jur de 1.400 – 1.600 de lei dacă au venituri medii spre mari.

În cazul unei familii cu venituri mari, atunci darul poate ajunge până la 2.700 de lei.

View this post on Instagram

A post shared by Simona Halep (@simonahalep)

Meniul de la nunta anului

Petrecerea a avut loc la un club de fițe din Mamaia, iar nașii cuplului au fost afaceristul Dani Caramihai și soția acestuia.

Caramihai este unul dintre proprietarii clubului de fițe din Mamaia, unde va avea loc petrecerea Simonei și a viitorului ei soț. Alături de frații Liviu și Mihai Popescu și de Nicu Mărgeanu, Dani Caramihai a înființat businessul cu o investiție de 170.000 de euro.

Simona și Toni Iuruc au ales un meniu aparte pentru nunta ce a avut loc pe 15 septembrie. Nu au lipsit fructele de mare, peștele, friptura, delicatesele precum rață cu mango, foie gras, tartar de vită cu cipsuri din cartofi și tartar de ton cu biscuiți, scoici San Jaques cu sos de unt și citrice.

Urmăriți B1TV.ro și pe