Răzvan Lucescu, EROU în Salonic: ”Pentru fanii lui PAOK, titlul e mai important decât momentul când li se naște copilul!”

Răzvan Lucescu, EROU în Salonic: ”Pentru fanii lui PAOK, titlul e mai important decât momentul când li se naște copilul!”
foto: Hepta.ro / Sputnik / Alexey Filippov

Răzvan Lucescu este pe punctul de a deveni campion al Greciei cu PAOK, devenind astfel cel mai important om din orașul Salonic. Dacă învinge penultima clasată Levadiakos duminică, echipa antrenată de român pune capăt unei secete de 34 de ani în prima ligă elenă de fotbal. Misiunea pare cu atât mai simplă, având în vedere că adversara din weekend este deja retrogradată.

REPEDE CLICK AICI: ELE SUNT BUNĂCIUNILE DIN FOLCLORUL ROMÂNESC! CUM ARATĂ COMPLET DEZBRĂCATE! (FOTO NECENZURAT)

În acest context, Cosmin Bărcăuan, fost fotbalist al lui PAOK, dar și angajat al lui Olympiakos a explicat, pentru gsp.ro, ce înseamnă un astfel de moment pentru ultrașii din Salonic.

REPEDE CLICK AICI: EI SUNT MARII ROMÂNI CARE VOR MURI PÂNĂ LA FINALUL ANULUI! (GALERIE FOTO CUTREMURĂTOARE)

„O să vin la sărbătoarea de acolo, va fi nebunie! Rar se vede pe un stadion atmosfera creată de fanii lui PAOK. Trebuie să vă așteptați la un spectacol grandios, extraordinar. Pentru fanii lui PAOK titlul e mai important decât momentul când li se naște copilul! Ei suferă mai mult pentru PAOK decât pentru familie. Răzvan a deschis o poartă pentru întreg fotbalul românesc acolo. Atât pentru antrenori, cât și pentru jucători”, a comentat Bărcăuan.

REPEDE CLICK AICI: PRIMELE IMAGINI CU BORCEA ȘI IUBITELE SALE ÎN MOMENTELE INTIME! A EXPLODAT TOT NETUL! (IMAGINI NECENZURATE)