Reacția lui Dan Petrescu, după ce a fost taxat de Anghel Iordănescu: „Îl stimez, îl iubesc”

Reacția lui Dan Petrescu, după ce a fost taxat de Anghel Iordănescu: „Îl stimez, îl iubesc”
sursă foto: captură YT

Campioana României, CFR Cluj, s-a calificat în turul al treilea din Conference League după ce a trecut de Inter d’Escaldes, scor 4-1 la general. În ciuda reușitei în fața unui adversar net inferior, antrenorul Dan Petrescu a avut numai cuvinte de laudă la adresa acestuia, concluzionând că a avut din nou dreptate atunci când a spus că va fi un meci greu.

Anghel Iordănescu (72 de ani), fostul selecționer al României, a declarat la Digi Sport că o echipă de avengura CFR-ului nu ar trebui să aibă emoții în fața unei formații din Andorra, taxând în același timp strategia lui Petrescu vizavi de declarațiile făcute despre adversari.

Petrescu, mesaj pentru Iordănescu: „A fost ca un tată pentru mine”

La rândul său, tehnicianul feroviarilor a avut un mesaj pentru Anghel Iordănescu, precizând că nu are cum să se supere pe acesta, deoarece multe amintiri din trecut îi leagă pe cei doi.

„Nu știu ce declarație e asta, dar n-am cum să mă supăr pe nea Puiu, a fost antrenorul meu zece ani. A fost ca un tată pentru mine, îl stimez, îl iubesc. Orice zice trebuie să-l ascult.

Era carismatic, dar înainte de meciuri era foarte stresat, la fel ca mine. Dar vorbea cu toți jucătorii, știa să mă motiveze mereu. Când intram pe teren, știam ce trebuie să fac.

Sincer, am furat ce am putut de la dânsul, pentru că a fost, în opinia mea, cel mai mare antrenor pe care l-am avut”, a declarat Dan Petrescu, în cadrul unei conferințe de presă, notează digisport.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe