România, Bulgaria, Serbia și Grecia vor să organizeze MONDIALUL din 2030

România, Bulgaria, Serbia și Grecia vor să organizeze MONDIALUL din 2030

România, Bulgaria, Serbia și Grecia iau în calcul înscrierea în competiția pentru organizarea comună a Campionatului Mondial din 2030. Șefii de Guverne din cele patru țări au abordat în detaliu acest subiect în cadrul summit-ului de la Varna. La discuții, România a fost reprezentată de premierul Viorica Dăncilă.

„Prin intermediul sportului, cooperarea dintre cele 4 țări se va adânci și mai mult. De aceea vom lua în calcul să găzduim un eveniment sportiv major”, a spus primul-ministru Greciei, Alexis Tsipras, citat de gsp.ro.

Chiar Cupa Mondială din 2030 ar urma să fie luată în calcul pentru a fi găzduită de cele 4 țări.

„Așa cum Bulgaria și Italia au găzduit Campionatul Mondial de volei în urmă cu o lună, putem găzdui Cupa Mondială de fotbal în cele 4 țări”, a spus Boyko Borisov, premierul Bulgariei.

Ultima oră
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)
21:58 - Dezastru la Titularizare. Sorin Cîmpeanu: Am avut 34.000 de candidați, doar 11.000 au luat peste 7. Au fost 15 note de 1. Avem probleme și cu profesorii corectori – 97% din note au fost schimbate după contestații (VIDEO)
21:56 - Profesorii, a doua cea mai vaccinată categorie profesională. Sorin Cîmpeanu, precizări cu privire la testarea periodică a cadrelor didactice (VIDEO)
21:35 - În ce condiții ar putea fi vaccinați anti-COVID elevii, la școală. Precizările ministrului Sorin Cîmpeanu (VIDEO)
21:31 - Cazul românului reținut în Cipru. MAE: Instanța a pronunțat o pedeapsă privativă de libertate pentru încălcarea embargoului impus pentru partea de nord a Republicii. Decizia nu e definitivă
21:22 - Sorin Cîmpeanu, despre testarea elevilor în școli: Există 5.000 de teste la nivelul fiecărui județ, ce vor putea fi folosite în cazul în care apar simptome
21:14 - Sorin Cîmpeanu: „Sunt convins că școala va începe pe 13 septembrie, cu prezență fizică. Am dreptul să-mi manifest acest optimism”. Pe ce se bazează ministrul Educației