Tragedie în sport. Un alt fotbalist s-a sinucis. Motivul halucinant care l-a dus la decizia înfiorătoare

Tragedie în sport. Un alt fotbalist s-a sinucis. Motivul halucinant care l-a dus la decizia înfiorătoare

Fotbalistul Dragan Milosevic și-a pus capăt zilelor. Tânărul fotbalist a recurs la gestul extrem, disperat fiind că justiția nu i-a făcut dreptate după ce a fost bătut într-un bar, potrivit Libertatea.

În urmă cu patru ani, acesta a fost bătut extrem de grav într-un bar din Kraljevo. Imaginile care au apărut ulterior cu acesta încasând bătaie sunt șocante.

În timp ce stătea la o masă separată alte două persoane din bar au venit spre el și l-au luat la bătaie, unul îi dădea pumni, iar celălelt îl înțepa cu un pix. Chiar dacă în local mai erau persoane, nimeni nu a sărit să-l ajute. O fata doar, chelnerița probabil, i-a dat un șervet de bucătărie pentru a se șterge de sânge.

#DIRECT_ONE_jqu1t4#

Milosevic a apelat la justiție după acest moment, însă după mai bine de trei ani de atunci judecătorii nu au dat nicio pedepasă. Singurul lucru în acest sens a fost un ordin de restricție, însă și acesta încălcat de agresori pentru a-l intimida.

Cel mai probabil, acea bătaie l-a împins la suicid pe fostul fotbalist.

La o zi după înmormântare, mai multe persoane au făcut un protest împotriva judecătorilor care nu au luat măsurile necesare în urma agresiunilor.