Un nou stadion în România. Cum va arăta bijuteria de la Sibiu (VIDEO)

Un nou stadion în România. Cum va arăta bijuteria de la Sibiu (VIDEO)

România va avea un nou stadion. Primarul Sibiului, Astrid Fodor, a semnat contractul de execuție a lucrărilor de moderinazare a Stadionului Municipal, o investiție de 28 de milioane de euro, bani din bugetul local.

„După o lungă perioadă în care s-a elaborat proiectul tehnic, după o procedură de achiziție complexă, măbucur să anunț că am semnat contractul pentru ultima și cea mai amplă etapă de construcție a Stadionului Municipal Sibiu.

Sunt sigur că microbiștii vor aprecia această veste și nu doar ei, pentru că stadionul va putea fi folosit și pentru alte evenimente sportive sau chiar culturale. Din fericire, în urma procedurii de achiziție, câștigătorul este o firmă sibiană cu multă experiență – CON-A. De altfel, este primul contract pe care Primăria Sibiu îl semnează cu acest constructor. Având în vedere palmaresul pe care îl are mai ales în domeniul construcției de stadioane, consider că lucrarea este pe mâini bune”, a declarat primarul Sibiului.

Stadionul din Sibiu, gata într-un an și jumătate

Inginerul Mircea Bulboacă este acționarul majoritar al Grupului CON-A, firmă cu 30 de ani de activitate în domeniul construcțiilor.

Termenul de finalizare este de 18 luni. Astfel, pentru următorul an și jumătate, firma câștigtoare trebuie ca, printre altele, să construiască tribuna oficială cu subsol, parterul, trei etaje, două peluze, acoperiș pentru spectatori, să modernizeze sala de atletism și să monteze o instalație de nocturnă.

Cum va arăta Stadionul Municipal Sibiu (VIDEO)

Ultima oră